Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 0-1: Γκολ και Highlights – Συνεχίζουν αήττητοι οι Θεσσαλονικείς
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 0-1: Γκολ και Highlights – Συνεχίζουν αήττητοι οι Θεσσαλονικείς

ΟΦΗ - ΠΑΟΚ 0-1: Μία εξαιρετικά σημαντική νίκη πέτυχε ο ΠΑΟΚ στην Κρήτη απέναντι στη φετινή έκπληξη του πρωταθλήματος, τον ΟΦΗ, χάρη σε ένα φανταστικό γκολ του Μίσιτς στο 56ο λεπτό της αναμέτρησης στο «Γεντί Κουλέ».

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 0-1Μία ζωτικής σημασίας εκτός έδρας νίκη, από αυτές που θα έλεγε κανείς ότι δίνουν πρωτάθλημα, πέτυχε το απόγευμα του Σαββάτου ο ΠΑΟΚ κόντρα στον ΟΦΗ μέσα στο «Γεντί Κουλέ», στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League. «Χρυσός» σκόρερ για τον Δικέφαλο του Βορρά ο Μίσιτς, από τις μεταγραφικές… αποκαλύψεις των Θεσσαλονικέων για τη φετινή σεζόν.

Ο αγώνας ήταν εξαιρετικά αμφίρροπος για τις δύο πλευρές με πολλές τελικές προσπάθειες εκατέρωθεν, με τους Κρητικούς να έχουν τις στιγμές τους στο ματς ωστόσο ο εκπληκτικός Ζίφκοβιτς ήταν εκεί σε κάθε περίπτωση ώστε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του. Από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης ήταν και ο γηπεδούχος πορτιέρο, Σωτηρίου, ο οποίος έσωσε ουκ ολίγες φορές το τέρμα του ΟΦΗ από σχεδόν σίγουρες «παραβιάσεις.

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 0-1: Το ρεκόρ που πέτυχαν οι «ασπρόμαυροι»

Το «χρυσό» γκολ του Κροάτη μέσου, Γιόζιπ Μίσιτς, δεν ήταν μόνο καθοριστικό για το «τρίποντο» του ΠΑΟΚ στην Κρήτη. Το τέρμα αυτό έδωσε ένα ιστορικό ρεκόρ στην ομάδα του ΠΑΟΚ, καθώς με αυτόν τον τρόπο, οι Θεσσαλονικείς έγιναν η πρώτη ομάδα που «βρίσκει» δίχτυα σε 30 συνεχόμενους αγώνες μακριά από την έδρα του, ξεπερνώντας έτσι τις 29 εκτός έδρας αναμετρήσεις με γκολ που είχαν κατά το παρελθόν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός. Η νίκη αυτή μεταξύ άλλων ανέβασε τον ΠΑΟΚ στην κορυφή της Super League έστω και προσωρινά, με την ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα να περιμένει σήμερα την έκβαση του αγώνα στο «Καραϊσκάκης» ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ατρόμητο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις