Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Άρης – Αστέρας Τρίπολης 2-1: Τα γκολ – Επέστρεψαν στις νίκες οι Θεσσαλονικείς
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άρης – Αστέρας Τρίπολης 2-1: Τα γκολ – Επέστρεψαν στις νίκες οι Θεσσαλονικείς

Άρης - Αστέρας Τρίπολης 2-1: Την επιστροφή στις νίκες πανηγύρισε ο Άρης, επικρατώντας του Αστέρα Τρίπολης στο «Χαριλάου» για τη 10η αγωνιστική της Super League.

Άρης – Αστέρας Τρίπολης 2-1Η ισοπαλία με τον Πανιώνιο την περασμένη αγωνιστική στη Νέα Σμύρνη πείσμωσε τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι εμφανίστηκαν βελτιωμένοι σήμερα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League, παίρνοντας εν τέλει τη νίκη με 2-1 κόντρα στους μαχητικούς Τριπολιτσιώτες, οι οποίοι το «πάλεψαν» μέχρι τέλους.

Ο Άρης μπήκε μπροστά στο σκορ από τα… αποδυτήρια με ωραία κεφαλιά του Σάσα στο 5ο λεπτό, γκολ αποτέλεσμα της ιδιαίτερα επιθετικής πίεσης της ομάδας του Ένινγκ στους φιλοξενούμενους. Η συνέχεια του αγώνα μέχρι το πρώτο μισάωρο ήταν ανάλογη με την έναρξη του αγώνα με τον Άρη να χάνει ευκαιρίες και εν τέλει να κάνει δύο τα τέρματά του στο 34′ με όμορφο πλασάρισμα του Ντιγκινί.

Άρης – Αστέρας Τρίπολης 2-1: Η αντίδραση των Αρκάδων

Ύστερα από το 2ο γκολ του Άρη ο Αστέρας αντέδρασε και στο 41′ στην πρώτη του καλή επίσκεψη στα καρέ των γηπεδούχων σκόραρε με κεφαλιά του Φερνάντεθ. Οι Αρκάδες ανέβηκαν ψυχολογικά μετά τη μείωση του σκορ και εν συνεχεία πίεσαν για την ισοφάριση την οποία «άγγιξαν» σε ορισμένες περιπτώσεις, αφού ο Άρης έδειχνε να έχει χάσει τη συγκέντρωσή του στο δεύτερο ημίχρονο. Μάλιστα λίγα λεπτά πριν τη λήξη, ο πορτιέρο των κιτρινόμαυρων, Έμαν, δέχθηκε απευθείας κόκκινη κάρτα για χέρι που έκανε εκτός περιοχής και τη θέση του πήρε ο 19χρονος, Απόστολος Τσιλιγγίρης, ο οποίος αν και πιτσιρικάς, δε φοβήθηκε την πρόκληση, μπλοκάροντας την προσπάθεια του Φερνάντεθ να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ στα λεπτά των καθυστερήσεων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις