Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Τζένιφερ Άνιστον Instagram: H σέλφι και τα 3 εκατ. likes
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζένιφερ Άνιστον Instagram: H σέλφι και τα 3 εκατ. likes

Τζένιφερ Άνιστον Instagram: Η Τζένιφερ Άνιστον έβγαλε μια σέλφι εντελώς άβαφη, πίνοντας καφέ, και ήταν θεά.

Τζένιφερ Άνιστον Instagram: Η Τζένιφερ Άνιστον έχει κάνει δυναμικό comeback στην τηλεόραση και στη σόουμπιζ. Έσπασε ρεκόρ στο Instagram, κάνει την μία υπέροχη εμφάνιση μετά την άλλη, ενώ η νέα της σειρά με τις Ρις Γουίδερσπουν, «The Morning Show», προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία. Όλη μιλούν για εκείνη, ενώ οι αναφορές της στα Φιλαράκια και τα reunion είναι πολλές. Ό,τι ανεβάζει στα social media γίνεται αμέσως θέμα! Αυτή τη φορά, μας εξέπληξε ευχάριστα καθώς πόσταρε μια σέλφι της εντελώς άβαφη και φυσική.

Η Τζένιφερ Άνιστον στα 50 της είναι μια θεά ακόμη και χωρίς μακιγιάζ και δεν ντρέπεται να μας το δείξει! Συγκεκριμένα, την βλέπουμε στο αυτοκίνητό της να κρατά μια κούπα από τη σειρά ενώ είναι αμακιγιάριστη με τα (βρεγμένα;) μαλλιά της πιασμένα πίσω και να φορά χρυσούς κρίκους και ένα πουλόβερ δεμένο στους ώμους της. Η φωτογραφία της μάλιστα έχει πάρει ήδη σχεδόν 3 εκατ. likes. Η Τζένιφερ Άνιστον στα 50 της είναι θεά ακόμα και ατημέλητη και δεν ντρέπεται να μας το δείξει. Τα γαλάζια μάτια της είναι υπέροχα και δεν χρειάζονται τίποτα για να τα τονίσει.

https://www.instagram.com/p/B4nGBApBny6/

Τζένιφερ Άνιστον Instagram: Όταν η Άνιστον συναντά την τηλεοπτική της αδερφή

Έχουν περάσει μόλις λίγες εβδομάδες, από την ημέρα που η Τζένιφερ Άνιστον αποφάσισε να δημιουργήσει το δικό της προφίλ στο Instagram και ήδη μετρά πάνω από 18,5 εκατομμύρια ακολούθους και με κάθε ανάρτησή της προκαλεί πανικό βάζοντας τα γυαλιά σε πολύ νεότερες σταρ της showbiz. Η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ,  στα 50 της απολαμβάνει τους καρπούς της επιτυχίας της, χωρίς να σταματάει λεπτό να δουλεύει με πάθος για όλα  όσα αγαπάει. Η Άνιστον μάλιστα μετά από καιρό, επιστρέφει στη μικρή οθόνη με το «The Morning Show», μια πρωτότυπη σειρά 10 επεισοδίων.

Η ηθοποιός συναντάται ξανά με την τηλεοπτική αδελφή της στα διάσημα «Φιλαράκια», Ρις Γουίδερσπουν. Από την πολυσυζητημένη απόφαση της να δημιουργήσει το δικό της προφίλ στο Instagram, την… πολύ αυθόρμητη επιλογή της το πρώτο της post να έχει άρωμα από τα «Φιλαράκια», το ρεκόρ Γκίνες που έσπασε «εκθρονίζοντας» το ζεύγος Μέγκαν Μαρκλ – πρίγκιπα Χάρι, και το φιλί που χάρισε στην Έλεν Ντε Τζένερις στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής της, όλα δείχνουν πως η Τζένιφερ Άνιστον έχει επιστρέψει για τα καλά στο προσκήνιο και δεν πάει πουθενά!

https://www.instagram.com/p/B3o8vWDhlOh/?utm_source=ig_embed

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις