Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μητσοτάκης Καβούρι: Σήμερα η σύσκεψη της ΚΟ της ΝΔ για το μεταναστευτικό
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης Καβούρι: Σήμερα η σύσκεψη της ΚΟ της ΝΔ για το μεταναστευτικό

Μητσοτάκης Καβούρι: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει συγκαλέσει σήμερα την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ σε μία διαφορετική συνεδρίαση.

Μητσοτάκης Καβούρι: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει συγκαλέσει σήμερα την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ σε μία συνεδρίαση μακριά από τα πολιτικά… τείχη. Η συνεδρίαση της ΚΟ δεν θα γίνει στη Βουλή, αλλά σε γνωστό ξενοδοχείο στο Καβούρι. Στόχος του κ. Μητσοτάκη είναι η σύσφιξη των σχέσεων της κυβέρνησης με τους βουλευτές, προκειμένου να μην αισθάνονται οι τελευταίοι μακριά από τις αποφάσεις που λαμβάνονται στο Μέγαρο Μαξίμου. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης αναμένεται να συζητηθούν όλα τα θέματα της επικαιρότητας, ενώ το προσφυγικό και η προανακριτική για τη Novartis θα είναι ψηλά στην ατζέντα. Στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθεί το προσφυγικό, ιδιαίτερα μετά τις αντιδράσεις από την τοπική κοινωνία, εξαιτίας της μετεγκατάστασης προσφύγων από τα νησιά.

Χαρακτηριστικές οι αντιδράσεις μετά τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Κυρανάκη για τα μπάρμπεκιου έξω από προσφυγικές δομές, αφού τόσο ο Στέλιος Πέτσας όσο και η Ντόρα Μπακογιάννη τοποθετήθηκαν ενάντια σε τέτοιες φωνές, ενώ το ίδιο έκανε και ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιώργος Κουμουτσάκος, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Οι γραφικότητες κάποτε πρέπει να τελειώνουν». Ακόμη, κατά τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη αναμένεται να συζητηθούν οι φορολογικές ελαφρύνσεις, έτσι ώστε οι βουλευτές να μπορούν να εξηγήσουν με λεπτομέρειες στις τοπικές κοινωνίες τις αλλαγές, αλλά και το ζήτημα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Μητσοτάκης Καβούρι: Σήμερα η σύσκεψη της ΚΟ της ΝΔ για το προσφυγικό (Φωτο)
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις