Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βικτώρια Καρύδα πασαρέλα: Ένας χρόνος μετά την δολοφονία του συζύγου της
LIFESTYLE

Βικτώρια Καρύδα πασαρέλα: Ένας χρόνος μετά την δολοφονία του συζύγου της

Βικτώρια Καρύδα πασαρέλα: Πασαρέλα στην Athens Xclusive έκανε η Βικτώρια Καρύδα, έναν χρόνο μετά την δολοφονία του συζύγου της, Γιάννη Μακρή.

Βικτώρια Καρύδα πασαρέλα: Το διάσημο μοντέλο έκανε πασαρέλα έναν χρόνο μετά την δολοφονία του συζύγου της στην 26η Athens Xclusive Designers Week. Πέρυσι, τέτοια εποχή, το μοντέλο βρισκόταν σε επίδειξη μόδας όταν δολοφονήθηκε ο σύζυγός της έξω από το σπίτι τους στην Βούλα. Μάλιστα, όπως είχε αποκαλύψει η Σάσα Σταμάτη, την Καρύδα την πήραν σηκωτοί οι φίλοι της από την επίδειξη μόδας, χωρίς να της πουν τι ακριβώς είχε συμβεί. Την είδηση του θανάτου της, της την μετέφερε η πεθερά της, λίγο αργότερα. Η Βικτώρια Καρύδα, ανήμερα της επετείου του θανάτου του, έκανε δύο αναρτήσεις στον λογαριασμό της στο Instagram.

Συγκεκριμένα το μοντέλο έγραψε πως ο πόνος παραμένει ο ίδιος ακόμη κι αν έχει περάσει ένας χρόνος. Και τώρα, προσπαθώντας να σταθεί ξανά στα πόδια της, έχει επιστρέψει σιγά σιγά στην καθημερινότητά της. Πριν από δύο ημέρες συμμετείχε στην επίδειξη μόδας της Kathy Heyndels και ήταν εντυπωσιακή και τράβηξε επάνω της όλα τα βλέμματα των παραβρισκόμενων.

Οι αναρτήσεις στο Instagram

https://www.instagram.com/p/B4S7PhDlLCv/

Βικτώρια Καρύδα – Γιάννης Μακρής: Τα αίτια γύρω από την δολοφονία

Ο 46χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος διατηρούσε εταιρείες σεκιούριτι και καθαριότητας, φαίνεται ότι είχε μπλεξίματα από το παρελθόν του που τον ακολουθούσαν. Ο Γιάννης Μακρής δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά και στην Αυστραλία, ανοίγοντας ένα κλαμπ το οποίο όμως δεν πήγε καλά. Με τους συνεταίρους του, μετά το σπάσιμο της συνεργασίας τους, η κόντρα τους έφθασε στα άκρα. Γράφει η εφημερίδα neoskosmos.com: «Kατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο Σϊδνεϊ ήταν ιδιοκτήτης ενός νυχτερινού κέντρου στην οδό Oxford μαζί με τον Τζον Ιμπραήμ της γνωστής οικογενείας.

Οι δρόμοι τους χώρισαν έπειτα από έντονη διαφωνία κάποια στιγμή το 2007. Δυο χρόνια αργότερα, ο Μακρής βρέθηκε κατηγορούμενος για τον σοβαρό τραυματισμό του αδερφού του Ιμπραχίμ, Φάντι. Στη συνέχεια ο Φάντι και ο Μάικλ Ιμπραήμ φαίνεται πως σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Μακρή ως αντίποινα για την απόπειρα εναντίον του Φάντι, αλλά αθωώθηκαν ενώπιον του δικαστηρίου. Από το 2013 έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον Μακρή, αφού βρέθηκε να οδηγεί χωρίς άδεια ενώ στη συνέχεια δεν εμφανίστηκε προκειμένου να του απαγγελθεί η ποινή του. Το δίπλωμά του ακυρώθηκε μέχρι το Σεπτέμβριο του 2018». H ίδια πηγή αναφέρει ακόμη ότι ο Τζον Μακρής είχε αντιμετωπίσει κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών στο παρελθόν.

Βικτώρια Καρύδα – Γιάννης Μακρής: Η τραγική μέρα της δολοφονίας

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η Βικτώρια Καρύδα βρισκόταν στην Athens Xclusive Week, καθώς συμμετείχε ως μοντέλο σε σόου σχεδιαστή. Οι δικοί της άνθρωποι την έψαχναν στο κινητό μετά τη δολοφονία του συζύγου της, αλλά το μοντέλο δεν μπορούσε να απαντήσει καθώς βρισκόταν σε δουλειά. Έτσι, άνθρωποι του περιβάλλοντός της, εφόσον δεν μπορούσαν να την ειδοποιήσουν τηλεφωνικώς, βρέθηκαν στον χώρο όπου γινόταν η επίδειξη. Μόλις της εξήγησαν τι είχε συμβεί, η γυναίκα κατέρρευσε.

Βικτώρια Καρύδα – Γιάννης Μακρής: Βίντεο – σοκ από την δολοφονία

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις