Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τσιμτσιλή μετανάστες: Το σχόλιο on air, δίχασε το Twitter
LIFESTYLE

Τσιμτσιλή μετανάστες: Το σχόλιο on air, δίχασε το Twitter

Τσιμτσιλή μετανάστες: Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια φάνηκε να κατηγορεί τους πρόσφυγες για «έλλειψη παιδείας».

Τσιμτσιλή μετανάστες: Και η Σταματίνα Τσιμτσιλή προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με σχόλιο που έκανε κατά τη διάρκεια της εκπομπής της. Ο μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός που δίχασε με το σχόλιο για τους πρόσφυγες, είναι ο δεύτερος που προκάλεσε “θύελλα” τις τελευταίες ημέρες, σε μια χώρα που ήδη βρίσκεται σε μεγάλη αναστάτωση.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια φάνηκε να κατηγορεί τους πρόσφυγες για «έλλειψη παιδείας» δηλώνοντας τα εξής: «Μπορεί να μην έχουν να φάνε, αλλά κάνουν 5-6 παιδιά. Ο Έλληνας την περίοδο της κρίσης έκανε ένα παιδί και αυτό για να πει ας πούμε έγινα γονιός.»

Φυσικά το σχόλιο δεν πέρασε απαρατήρητο από το Twitter.

Επίθεση από τη Ντέπυ Γκολεμά

«Βλέπεις τους μετανάστες που είναι με την κοιλιά στο στόμα και μπαίνουν στη βάρκα και δεν τους νοιάζει. Ο Έλληνας αν δεν κάνει τον προγραμματισμό να σκεφτεί θα ‘χω να σπουδάσω το παιδί μου, να το ταΐσω, να το ποτίσω, δεν θα κάνει παιδιά!» Αυτούσιος μονόλογος της Σταματίνας, στην εκπομπή της για τις μετανάστριες που πηδάν στις βάρκες με τη κοιλιά στο στόμα αντί να ξαπλώσουν στην πατρίδα τους να τους βρει η οβίδα κατακέφαλα…. Δηλαδή ειλικρινά τώρα, με όλη τη συμπάθεια, πάτε καλά; Πληρώνεστε αδρά για να λέτε τέτοια πράγματα; Ω Χριστέ μου, ω Χριστέ μου!!!! Ναι, Σταματίνα μου η μετανάστρια που πηδά στη βάρκα αυτό σκέφτεται; Αν θα σπουδάσει το παιδί της…. αν το γεννήσει στο μεταξύ και δεν πνιγεί…έλεος! Να χαρείτε, λίγο σεβασμό! Λίγο…..

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις