alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τσιμτσιλή μετανάστες: Η Ακρίτα δεν άφησε ασχολίαστα όσα ακούστηκαν
ΕΛΛΑΔΑ

Τσιμτσιλή μετανάστες: Η Ακρίτα δεν άφησε ασχολίαστα όσα ακούστηκαν

Τσιμτσιλή μετανάστες: Κατά της Σταματίνας Τσιμτσιλή στράφηκε μέσω facebook η Έλενα Ακρίτα για τις δηλώσεις της παρουσιάστριας για τους πρόσφυγες.

Τσιμτσιλή μετανάστες: Έντονες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει τα όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής που παρουσιάζει, αναφορικά με το προσφυγικό – μεταναστευτικό. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή της είχε αναφέρει ότι «είναι θέμα παιδείας, οι άνθρωποι που έρχονται ως μετανάστες είναι μαθημένοι ακόμα και να μην έχουν να φάνε θα κάνουν πέντε και έξι παιδιά. Ο Έλληνας στην περίοδο της κρίσης με το ζόρι έκανε ένα παιδί και αυτό για να πει, ας πούμε έγινα γονιός» για να συμπληρώσει πως: «Βλέπεις τους μετανάστες, που είναι με την κοιλιά στο στόμα και μπαίνουνε στη βάρκα! Και δεν τους νοιάζει! Ο Έλληνας αν δεν κάνει τον προγραμματισμό να σκεφτεί “θα ‘χω να σπουδάσω το παιδί μου, να το ταΐσω, να το φροντίσω;” δεν θα κάνει δεύτερο».

Οι δηλώσεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή έχουν κατακριθεί αλλά και υποστηριχθεί από τους χρήστες του διαδικτύου. Μεταξύ αυτών που σχολίασαν αρνητικά η Έλενα Ακρίτα, η οποία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, αναδημοσιεύει άρθρο του Αλέκου Παπαναστασίου, όπου αναφέρονται τα εξής χαρακτηριστικά για την τηλεπερσόνα: “Στον κόσμο της κυρίας Τσιμτσιλή όχι μόνο οι εγκυμονούσες μετανάστριες συμπεριφέρονται άλογα, αλλά εδώ υπάρχει ο υπαινιγμός ότι μπαίνουνε στη βάρκα από μια διάθεση περιπέτειας αν όχι για αναψυχή, και «δεν τους νοιάζει» που είναι με την κοιλιά στη μύτη”.

Αποσπάσματα του άρθρου:

“Με την απόλυτη βεβαιότητα ότι είναι πλέον ζώον πολιτικόν –κατά την αριστοτελική προσέγγιση, εξάλλου έχει πάρει συνέντευξη και από τον Κυριάκο Μητσοτάκη– , είπε να ασχοληθεί στην εκπομπή της στον Alpha με το δημογραφικό πρόβλημα, επειδή το είχε αναφέρει σε μια από τις πρόσφατες ομιλίες του ο Κώστας Καραμανλής. Ας προσπεράσουμε, παρακαλώ, το μέχρι πρότινος αδιανόητο ότι μιλάμε πλέον για «ομιλίες» του κ. Καραμανλή και ας μείνουμε στην τρυφερή κυρία Τσιμτσιλή.

Η οποία γεμάτη αυτοπεποίθηση και με το δίκιο και την αγωνία για το μέλλον του Έθνους να την πνίγουν είπε ότι «είναι θέμα παιδείας, οι άνθρωποι που έρχονται ως μετανάστες είναι μαθημένοι ακόμα και να μην έχουν να φάνε θα κάνουν πέντε και έξι παιδιά.

Ο Έλληνας στην περίοδο της κρίσης με το ζόρι έκανε ένα παιδί και αυτό για να πει, ας πούμε έγινα γονιός». Η πρώτη υποδήλωση, ότι οι μετανάστες που γεννοβολάνε κι ας μην έχουν να φάνε έρχονται στη χώρα (και θα μας την πάρουν αφού υπάρχει δημογραφικό πρόβλημα) είχε γίνει.

Αλλά για όσους δεν το κατάλαβαν η παρουσιάστρια του «Happy Day» συνέχισε: «Βλέπεις τους μετανάστες, που είναι με την κοιλιά στο στόμα και μπαίνουνε στη βάρκα! Και δεν τους νοιάζει! Ο Ελληνας αν δεν κάνει τον προγραμματισμό να σκεφτεί “θα ‘χω να σπουδάσω το παιδί μου, να το ταΐσω, να το φροντίσω;” δεν θα κάνει δεύτερο». Τώρα η υποδήλωση γίνεται πιο σαφής, αλλά και πιο τρομακτική. Στον κόσμο της κυρίας Τσιμτσιλή όχι μόνο οι εγκυμονούσες μετανάστριες συμπεριφέρονται άλογα και ανεύθυνα, αλλά μπαίνουνε στη βάρκα από μια διάθεση περιπέτειας αν όχι για αναψυχή, και «δεν τους νοιάζει» που είναι με την κοιλιά στη μύτη. Δεν μπαίνουνε στη βάρκα επειδή προσπαθούν να σωθούν από σφαγές και να σώσουν το μωρό που κουβαλούν μέσα τους.

Θεωρεί η κυρία Τσιμτσιλή ότι για την κατατρεγμένη με την κοιλιά στη μύτη ο κίνδυνος είναι η βάρκα στο Αιγαίο και όχι η βόμβα ή ο διακινητής. Θα ήταν για γέλια. Αν δεν ήταν άκρως επικίνδυνο…”.

Επίθεση από τη Ντέπυ Γκολεμά

«Βλέπεις τους μετανάστες που είναι με την κοιλιά στο στόμα και μπαίνουν στη βάρκα και δεν τους νοιάζει. Ο Έλληνας αν δεν κάνει τον προγραμματισμό να σκεφτεί θα ‘χω να σπουδάσω το παιδί μου, να το ταΐσω, να το ποτίσω, δεν θα κάνει παιδιά!» Αυτούσιος μονόλογος της Σταματίνας, στην εκπομπή της για τις μετανάστριες που πηδάν στις βάρκες με τη κοιλιά στο στόμα αντί να ξαπλώσουν στην πατρίδα τους να τους βρει η οβίδα κατακέφαλα…. Δηλαδή ειλικρινά τώρα, με όλη τη συμπάθεια, πάτε καλά; Πληρώνεστε αδρά για να λέτε τέτοια πράγματα; Ω Χριστέ μου, ω Χριστέ μου!!!! Ναι, Σταματίνα μου η μετανάστρια που πηδά στη βάρκα αυτό σκέφτεται; Αν θα σπουδάσει το παιδί της…. αν το γεννήσει στο μεταξύ και δεν πνιγεί…έλεος! Να χαρείτε, λίγο σεβασμό! Λίγο…..