Τροχαίο Κρήτη: Νέα τραγωδία στα Χανιά  – Νεκρός ο οδηγός

ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Κρήτη: Νέα τραγωδία στα Χανιά – Νεκρός ο οδηγός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: elenaliog.b

Τροχαίο Κρήτη: Aυτοκίνητο που οδηγούσε ένας άνδρας περίπου 40 ετών, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε σταθερό αντικείμενο.

09.11.2019 | 10:05

Τραγωδία Κρήτη: Λίγες μόνο ώρες μετά την είδηση για τη δωρεά οργάνων που έκανε ο 34χρονος που είχε παρασυρθεί από αυτοκίνητο, ένα νέο θανατηφόρο τροχαίο έρχεται να προστεθεί στη μαύρη λίστα της Κρήτης. Το τροχαίο σημειώθηκε στην παλιά ε.ο στο ύψος του Μάλεμε, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας άνδρας περίπου 40 ετών, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε σταθερό αντικείμενο.

Ο άνδρας διεκομίσθη βαρύτατα τραυματισμένος στο νοσοκομείο Χανίων, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών άφησε την τελευταία του πνοή. Τα αίτια για τη νέα τραγωδία ερευνά η Τροχαία Χανίων. Πρόκειται για το 57ο θύμα στην άσφαλτο, από τις αρχές του έτους.

Τραγωδία Κρήτη: Τροχαίο με ανήλικα

Ακόμα ένα περιστατικό σημειώθηκε έναν μήνα πριν, δύο μικρά παιδιά τραυματίστηκαν σοβαρά σε τροχαίο το πρωί της Κυριακής στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης, στο οποίο έχασε τη ζωή της μια ηλικιωμένη γυναίκα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretalive.gr, ένα 5χρονο κορίτσι, που φέρεται σοβαρότερα τραυματισμένο, υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα και νοσηλεύεται διασωληνωμένο και σε καταστολή, στη Μονάδα Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου. Παρακολουθείται στενά από παιδοχειρουργό, νευροχειρουργό, ορθοπεδικό και οφθαλμίατρο. Η μόλις 3 ετών αδελφή της νοσηλεύεται στην Παιδοχειρουργική κλινική του ίδιου νοσοκομείου, φέροντας τραύματα στην λεκάνη και το πόδι.

Οι γιατροί αντιμετωπίζουν την περίπτωση αυτή συντηρητικά και προς το παρόν δεν κρίνεται απαραίτητο να μπει στο χειρουργείο. Στο Πανεπιστημιακό νοσηλεύεται σε κατάσταση σοκ αλλά χωρίς σοβαρά τραύματα και η μητέρα τους και οδηγός του ενός από τα εμπλεκόμενα στο τροχαίο οχήματα.Σημειώνεται ότι στο δεύτερο αυτοκίνητο, εκτός από την άτυχη 83χρονη που έχασε τη ζωή της, επέβαιναν 3 ακόμα ενήλικες. Ένα αντρόγυνο 56 ετών, εκ των οποίων η γυναίκα ανασύρθηκε πολυτραυματίας και εισήχθη στο χειρουργείο. Ο σύζυγος της φέρει μηριαίο κάταγμα ενώ στο πίσω κάθισμα καθόταν ένας ακόμα 55χρονος που είναι καλά στην υγεία του.

Exit mobile version