Μητσοτάκης Αυτιάς: Την Κυριακή 10 Νοέμβρη, ο πρωθυπουργός θα μιλήσει στον ΣΚΑΪ 

ΕΛΛΑΔΑ

Μητσοτάκης Αυτιάς: Την Κυριακή 10 Νοέμβρη, ο πρωθυπουργός θα μιλήσει στον ΣΚΑΪ 

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Μητσοτάκης Αυτιάς: Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου, λίγο μετά τις 08:30, ο Γιώργος Αυτιάς υποδέχεται στην εκπομπή «Καλημέρα» τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

09.11.2019 | 17:41

Μητσοτάκης Αυτιάς: Στο κανάλι του ΣΚΑΪ και στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά θα φιλοξενηθεί το πρωί της Κυριακής, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης λίγο μετά τις 8.30 θα βρεθεί στο στούντιο του Καλημέρα του ΣΚΑΪ και θα μιλήσει εφ’ όλης της ύλης απαντώντας παράλληλα σε όλα τα ερωτήματα που απασχολούν τους πολίτες. Σήμερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στους βουλευτές του τόνισε πως «έχουμε ξεπεράσει τις προσδοκίες των πολιτών, δείξαμε ότι είχαμε σχέδιο και ότι είμαστε αποτελεσματικοί». Στην άτυπη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ, η οποία ξεκίνησε στις 9 το πρωί και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 13:30 το μεσημέρι του Σαββάτου στο Καβούρι, ο πρωθυπουργός έθεσε στο ‘τραπέζι’ όλα τα θέματα.

Στην τοποθέτησή του, ευχαρίστησε τους βουλευτές, για τους οποίους είπε ότι «είναι ο πολιορκητικός κριός που θα υλοποιήσει και θα μεταφέρει στην κοινωνία την κυβερνητική πολιτική».  «Στις εκλογές φτάσαμε στο 40% δίνοντας έμφαση σε τρία ζητήματα: στη μείωση των φόρων, στις νέες δουλειές και στην αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες. Έχουμε ξεπεράσει τις προσδοκίες των πολιτών, έχουμε προωθήσει λύσεις και θα συνεχίσουμε σε αυτούς τους ρυθμούς», τόνισε ακόμη ο κ. Μητσοτάκης.

Το δημόσιο ευχαριστώ

Την τελευταία φορά που οι δύο ισχυροί άντρες βρέθηκαν τηλεοπτικά, ο Γιώργος Αυτιάς έκλεισε τη συνέντευξη με μια προσωπική αναφορά.  «Θέλω να σας πω ένα διπλό ευχαριστώ. Μου κάνατε πρόταση να είμαι υποψήφιος όπου ήθελα και ό,τι άλλο ήθελα. Μου δώσατε διαβατήριο ζωής όταν την Μεγάλη Τετάρτη κάτσαμε δίπλα-δίπλα και μου είπατε ότι δεν μπορώ να διαχειριστώ την αγάπη του κόσμου» είπε στον πρόεδρο της ΝΔ ο δημοσιογράφος, ο οποίος στο παρελθόν έχει εκφράσει δημόσια την πικρία του που δεν επελέχθηκε για να είναι υποψήφιος.

«Θα ήσασταν πολύ χρήσιμος στο κοινοβούλιο αλλά είστε ακόμα πιο χρήσιμος στο χώρο της δημοσιογραφίας» ήταν η απάντηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. «Μπορεί να μην θέλησα να μην μπω στο κοιονοβούλιο γιατί η φανέλα της Εθνικής μου πάει καλύτερα έξω από το κοινοβούλιο» έκλεισε το διάλογο ο Γιώργος Αυτιάς.

Γιώργος Αυτιάς: Παραμένει ‘πρωταθλητής’ στην τηλεθέαση

Το Σαββατοκύριακο, η ενημέρωση του ΣΚΑΪ δίνει σταθερά το «παρών». Ο Γιώργος Αυτιάς, πρωταθλητής της πρωινής ενημέρωσης του Σαββατοκύριακου, συνεχίζει να «συντρίβει» τον ανταγωνισμό. Σημειώνοντας μέσο όρο 28,2% στο σύνολο κοινού, η εκπομπή «Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά» διατήρησε την κυριαρχία της και άφησε πίσω τον ανταγωνισμό με περισσότερες από 12 μονάδες, στη ζώνη προβολής της (OPEN 15,4%, ANT1 11,1%, ΕΡΤ1 8,2%, STAR 7,9%, ALPHA 5,9%), ενώ την παρακολούθησαν 1.353.867 τηλεθεατές, έστω για 1 λεπτό.

Exit mobile version