Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Φωτιά Θεσσαλονίκη: Πυρκαγιά ξέσπασε σε ταβέρνα
ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά Θεσσαλονίκη: Πυρκαγιά ξέσπασε σε ταβέρνα

Φωτιά Θεσσαλονίκη: Πυρκαγιά ξέσπασε σε κατάστημα ταβέρνα στη Θεσσαλονίκη, λίγο πριν από τις 12:00 το μεσημέρι του Σαββάτου.

Φωτιά Θεσσαλονίκη: Ξέσπασε φωτιά σε ταβέρνα στη Θεσσαλονίκη, λίγο πριν από τις 12:00 το μεσημέρι του Σαββάτου. Η φωτιά εκδηλώθηκε στο σύστημα εξαερισμού του καταστήματος εστίασης, που βρίσκεται στη λεωφόρο Βασιλίσσης Ολγας, σε ισόγειο πολυκατοικίας. Δεν υπάρχει κίνδυνος επέκτασης της πυρκαγιάς σε παρακείμενα κτίρια, ενώ από τη φωτιά δεν κινδύνευσαν οι ένοικοι της πολυκατοικίας, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ. Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν οχτώ πυροσβέστες με τρία οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Eπιπλέον, φωτιά ξέσπασε χθες και στην Μαλεσίνα με θύμα μια ηλικιωμένη. Σύμφωνα με το lamiareport, οι γείτονες της γυναίκας άκουσαν τις φωνές της και έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει. Είδαν πως η φωτιά είχε απλωθεί σε ένα δωμάτιο και με πυροσβεστήρες κατάφεραν να την περιορίσουν και να βγάλουν την γυναίκα από μέσα, έως ότου να φτάσει η πυροσβεστική.

Φωτιά Θεσσαλονίκη: Δείτε στα βίντεο την στιγμή της φωτιάς

Φωτιά Μαλεσίνα: Φωτιά από αναμμένο καντήλι

Στο σημείο έφτασαν δυο οχήματα της ΠΥ από το Κλιμάκιο της Αταλάντης και πέντε πυροσβέστες, που έσβησαν τη φωτιά. Η γυναίκα δεν έπαθε το παραμικρό, ενώ το σπίτι είχε ζημιές μόνο στο δωμάτιο όπου ξέσπασε η φωτιά. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της πυρκαγιάς, με την τοπική ιστοσελίδα να αναφέρει πως πιθανολογείται ότι ξεκίνησε από αναμμένο καντήλι.

Φωτογραφίες από την πυρκαγιά στην καφετέρια

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις