Ρουβίκωνας Κεραμέως: Επίθεση στο γραφείο της Υπουργού Παιδείας

ΕΛΛΑΔΑ

Ρουβίκωνας Κεραμέως: Επίθεση στο γραφείο της Υπουργού Παιδείας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

Ρουβίκωνας Κεραμέως: Νέα επίθεση με μπογιές και σπρέι πραγματοποίησε η αναρχική ομάδα του Ρουβίκωνα - Στόχος αυτή τη φορά το πολιτικό γραφείο της Υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως.

08.11.2019 | 13:49

Ρουβίκωνας ΚεραμέωςΑκόμα μία επίθεση με σπρέι και μπογιές εξαπέλυσαν τα μέλη της αναρχικής ομάδας, Ρουβίκωνας, τα οποία στο στόχαστρό τους αυτή τη φορά είχαν το πολιτικό γραφείο της Υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως. Τα μέλη του Ρουβίκωνα μπήκαν στο εσωτερικό του κτιρίου και έγραψαν με σπρέι συνθήματα στους τοίχους.

Όπως αναφέρουν σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου «επέλεξαν να παρέμβουν στο πολιτικό γραφείο της υπουργού απέναντι στην εκπαιδευτική αναδιάρθρωση». «Για τη Ν.Κεραμέως βέβαια, το να εισάγονται πολλοί μειώνει και την ποιότητα της εκπαίδευσης ανάλογα με τη ποσότητα των εισακτέων. Οπότε για την υπουργό, το να μπαίνουν “λίγοι και καλοί” σύμφωνα με τα λεγόμενά της, τους αφήνει όλους ευχαριστημένους, βγάζοντας ένα νομοσχέδιο κομμένο και ραμμένο ώστε να αποκλείσει κάθε παιδί λαϊκής οικογένειας, βάζοντας ταξικούς φραγμούς στα παιδιά που ήλπιζαν να ζήσουν καλύτερα με ένα πτυχίο», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Ρουβίκωνας Κεραμέως: Λίγο μετά τη σύλληψη μέλους του Ρουβίκωνα

Η είδηση αυτή έρχεται λίγες ώρες μετά τη σύλληψη ενός εκ των πιο πρωτοκλασάτων μελών της αναρχικής ομάδας από τις Αρχές, στα πλαίσια των επεισοδίων που έλαβαν χώρα το βράδυ της Πέμπτης στα Εξάρχεια, με την κατηγορία της επίθεσης προς αστυνομικούς. Όπως μάλιστα υποστήριξαν οι αστυνομικοί σχετικά με τη σύλληψη, ένα άτομο τους πέταξε μπουκάλι στο κεφάλι και τα ΜΑΤ αντέδρασαν, πετώντας κρότου λάμψης, καταφέρνοντας εν τέλει να συλλάβουν το εν λόγω μέλος.

Exit mobile version