Έπεσε το ρεύμα: Στο σκοτάδι η εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη

ΕΛΛΑΔΑ

Έπεσε το ρεύμα: Στο σκοτάδι η εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Έπεσε το ρεύμα: Συνηθισμένος φαίνεται πως είναι ο Γιώργος Παπαδάκης στα απρόοπτα γεγονότα που συμβαίνουν στον αέρα της εκπομπής του.

08.11.2019 | 12:38

Έπεσε το ρεύμα: Ένα απρόοπτο σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, «Καλημέρα Ελλάδα». Την ώρα που βρίσκονταν σε ζωντανή σύνδεση με τον υπουργό Ναυτιλίας, Γιάννη Πλακιωτάκη, έπεσε το ρεύμα στο στούντιο, το οποίο βυθίστηκε στο σκοτάδι. Ο παρουσιαστής της εκπομπής, Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος έχει πολλά χρόνια εμπειρίας ζωντανών εκπομπών στην πλάτη του, χειρίστηκε το περιστατικό με επαγγελματισμό και ψυχραιμία. «Δεν πειράζει που είμαστε εμείς στο σκοτάδι, αρκεί να φαίνεστε εσείς», ανέφερε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στον κ. Πλακιωτάκη.

«Είναι σαν να σας παίρνουμε συνέντευξη από night club, δεν πειράζει», πρόσθεσε. Μετά από λίγο το πρόβλημα αποκαταστάθηκε και η ροή της εκπομπής συνεχίστηκε κανονικά. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος Παπαδάκης έρχεται αντιμέτωπος με κάποιο απρόοπτο κατά τη διάρκεια της εκπομπής του, καθώς πριν από λίγο καιρό είχε πέσει από την καρέκλα του, την ώρα που βρισκόταν στον «αέρα».

Η τούμπα…

Ο παρουσιαστής πριν λίγο καιρό, βρέθηκε στο κενό όταν έπεσε από την καρέκλα στην οποία καθόταν. Όπως φαίνεται στο βίντεο που ακολουθεί, ενώ η εκπομπή βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη -με καλεσμένους τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο και τον βουλευτή της ΝΔ Μπάμπη Παπαδημητρίου- ο Γιώργος Παπαδάκης έπεσε από την καρέκλα την ώρα που πήγε να πάρει ένα τάμπλετ.

Όπως ήταν φυσικό, υπήρξε ανησυχία, γιατί θα μπορούσε και να είχε χτυπήσει. Απευθείας έπεσε το σήμα της εκπομπής. Ευτυχώς όλα ήταν καλά…

Exit mobile version