Πιτίνο Εθνική: Στην ΕΟΚ σήμερα για τη συμφωνία – «Πιάνει» δουλειά στην Εθνική Ομάδα Μπάσκετ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πιτίνο Εθνική: Στην ΕΟΚ σήμερα για τη συμφωνία – «Πιάνει» δουλειά στην Εθνική Ομάδα Μπάσκετ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

Πιτίνο Εθνική: Συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο, θα έχει σήμερα ο νέος προπονητής της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ, Ρικ Πιτίνο, προκειμένου να οριστικοποιηθεί η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

08.11.2019 | 11:34

Πιτίνο ΕθνικήΤον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Γιώργο Βασιλακόπουλο, θα συναντήσει σήμερα ο άρτι αφιχθείς από την Αμερική και νέος προπονητής της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ της χώρας μας, Ρικ Πιτίνο.

Εκεί, αναμένεται να οριστικοποιηθεί η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, η οποία θεωρείται δεδομένη μετά και από τις χθεσινές δηλώσεις του 67χρονου Αμερικανού κόοουτς. Ακολούθως, ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού θα «σηκώσει μανίκια» και θα αρχίσει να οργανώνει τις διαπραγματεύσεις με τους Έλληνες σταρ του NBA, τους οποίους επιθυμεί οπωσδήποτε στην ομάδα του.

Πιτίνο Εθνική: Οι δηλώσεις κατά την άφιξη του

«Είμαι ενθουσιασμένος. Είμαι έτοιμος να συζητήσω για την Εθνική, θα μιλήσουμε με τον πρόεδρο. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα, θα το κάνω για την αγάπη μου για την Ελλάδα και τον κόσμο της. Δεν θέλω χρήματα. Ούτε ένα νόμισμα! Για εμένα είναι τιμή να αναλάβω την ομάδα. Θα προπονήσω για την αγάπη μου για το άθλημα. Αυτοί οι παίκτες είναι επαγγελματίες. Το κίνητρο είναι μεγάλο για να τους προετοιμάσω. Θέλω να δω ποιους παίκτες θα έχουμε, πώς θα φέρουμε τον Κώστα Κουφό και ας ελπίσουμε ότι θα έχουμε και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μίλησα με τον Θανάση. Δεν ήθελα, όμως, να ενοχλήσω τον Γιάννη, γιατί είναι συγκεντρωμένος στο ΝΒΑ. Ο Καλάθης θα βρίσκεται σίγουρα στην Εθνική».

Πιτίνο Εθνική: «Ρικ» ο δεύτερος Αμερικανός στην Εθνική

Αξίζει μεταξύ άλλων να σημειωθεί, ότι ο Ρικ Πιτίνο θα γίνει ο δεύτερος Αμερικανός «καπετάνιος» της Εθνικής μας Ομάδας, 47 χρόνια μετά τον ερχομό του αείμνηστου Ρίτσαρντ Ντουκσάιρ στην Ελλάδα. Ο πρωταρχικός του στόχος θα είναι το προολυμπιακό τουρνουά του 2020 και φυσικά οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο που θα ακολουθήσουν.

Exit mobile version