Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ”Γυναίκα χωρίς όνομα” 7/11: Τι θα δούμε στο επεισόδιο σήμερα
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

”Γυναίκα χωρίς όνομα” 7/11: Τι θα δούμε στο επεισόδιο σήμερα

''Γυναίκα χωρίς όνομα'' 7/11: Πέμπτη και η σειρά ''Γυναίκα χωρίς όνομα'' συνεχίζει με ακόμα ένα επεισόδιο που θα να ανατρέψει τα δεδομένα.

”Γυναίκα χωρίς όνομα” 7/11: Στο σημερινό επεισόδιο της Πέμπτης, στην σειρά ‘Γυναίκα χωρίς όνομα’, θα δούμε ότι η Κάτια, ερωτευμένη πια με τον Αργύρη, ακουμπάει τις ελπίδες της πάνω του. Ο Νίκος τους ψάχνει παντού μανιασμένος. Η Έλλη θρονιάζεται στην εταιρεία παρά τις αντιρρήσεις του Δημήτρη και του Κωστή, ο οποίος ετοιμάζεται να ζητήσει απ’ την Κλειώ να τον παντρευτεί. Η Μάρθα μηχανεύεται ξανά την εξόντωση της Κάτιας. Σχετικά με τα προηγούμενα επεισόδια, κάνοντας μια ανασκόπηση των εξελίξεων, είδαμε πως η μοίρα φέρνει στον δρόμο της Μάρθας την Κάτια και τότε δεν χάνει την ευκαιρία. Φορώντας το προσωπείο της «καλής» φίλης και εκμεταλλευόμενη τη μερική απώλεια μνήμης της, την πηγαίνει σε ένα απομακρυσμένο ξενοδοχείο, μακριά από όλους.

Η Μάρθα δεν μπορεί να ησυχάσει τώρα που ξέρει ότι η Κάτια ζει. Ο εφιάλτης της είναι μήπως η Μαρίνα τη βρει πρώτη και ανακαλύψει όλη την αλήθεια για εκείνη. Δεν πρέπει με κανέναν τρόπο να συμβεί αυτό, γιατί ξέρει ότι θα τη χάσει για πάντα. Έτσι, κάνει τα αδύνατα δυνατά για να μαθαίνει όσα περισσότερα σχετικά με την πορεία της έρευνας. Για αυτό, άλλωστε, κλαίγοντας είχε πει στον Φώτη: «Με κρατάς έξω από όλα. Δεν με εμπιστεύεσαι».

”Γυναίκα χωρίς όνομα” 7/11: Το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου

”Γυναίκα χωρίς όνομα”: Η αναζήτηση της Κάτιας

Εκείνος της είχε απαντήσει: «Έπαψα να σε εμπιστεύομαι προτού η Κάτια μπει στο νοσοκομείο». Οι υποψίες του Φώτη ότι η Μάρθα είναι υπεύθυνη για την εξαφάνισή της Κάτιας γίνονται όλο και πιο βάσιμες, καθώς η συμπεριφορά της γυναίκας, μόλις μαθαίνει ότι η αντίπαλός της ζει, γίνεται όλο και πιο περίεργη. Ακόμη κι όταν του έλεγε με τρεμάμενη φωνή, «Εύχομαι με όλη την καρδιά μου να βρείτε την Κάτια και να κάνει η Μαρίνα μια καινούρια αρχή με τη μητέρα της στο πλάι της και να ζητήσω κι εγώ από την ίδια συγγνώμη για να εξιλεωθώ», δεν την πίστεψε και είχε δίκιο.

Τώρα η Μάρθα είχε βάλει σκοπό να εντοπίσει πρώτη την Κάτια και θα κάνει τα πάντα για αυτό. Ο Νίκος ξέρει ότι πλέον της είναι άχρηστος. Μπορεί να τον βρήκε και να τον απείλησε για μία ακόμη φορά, αλλά αφού δεν τη σκότωσε τότε, δεν θα το κάνει και τώρα. Δεν μπορεί να βασιστεί πάνω του. Ομως δεν είναι η μόνη που την ψάχνει. Εκτός από την ίδια, είναι και η Μαρίνα με τον Φώτη που την αναζητούν, η αστυνομία αλλά και ο Νίκος, που την κυνηγάει μανιασμένα. Και τώρα που έχει δώσει σημεία ζωής, όλοι εντείνουν ακόμη περισσότερο τις προσπάθειές τους.

‘Γυναίκα χωρίς όνομα’: Το τρέιλερ του χθεσινού επεισοδίου
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις