Δανάη Μιχαλάκη: Η Δρόσω από τις «Άγριες Μέλισσες», η σχέση και η σκηνή που την προβλημάτισε

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δανάη Μιχαλάκη: Η Δρόσω από τις «Άγριες Μέλισσες», η σχέση και η σκηνή που την προβλημάτισε

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: elenaliog.b

Δανάη Μιχαλάκη: Τη Δρόσω από τις «Αγριες Μέλισσες» υποδέχθηκε χθες το βράδυ στην εκπομπή «The 2night Show», ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

07.11.2019 | 10:38

Δανάη Μιχαλάκη: Η «Δρόσω» από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» ,βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Ο λόγος για την ηθοποιό Δανάη Μιχαλάκη, η οποία έχει σχέση με τον ηθοποιό Γιώργο Παπαγεωργίου. Η νεαρή πρωταγωνίστρια από τις «Αγριες Μέλισσες», μίλησε μεταξύ άλλων για τον ρόλο της αλλά και για το πώς μπήκε στη σειρά, για τη σκηνή που την είχε προβληματίσει, ενώ περιέγραψε κι ένα αστείο περιστατικό από τα γυρίσματα. «Για το κάστινγκ με βρήκαν μέσω facebook. Πέρασα μόνο δύο κάστινγκ και ήμουν η τελευταία ηθοποιός που κλείσανε. Τρελάθηκα μόλις άκουσα ότι είναι για σειρά εποχής. Με πήραν τηλέφωνο δύο μέρες πριν την πρώτη ανάγνωση και μου είπαν ότι με πήρανε για τη σειρά. Παρότι ήξερα ότι θα είμαι στις Άγριες Μέλισσες πήγα και δούλεψα το καλοκαίρι στη Σύρο. Δεν έχω τίποτα κοινό με τη Δρόσω και αυτό είναι και το δέλεαρ ερμηνευτικά. Το μόνο κοινό είναι ότι και οι δύο έχουμε όνειρα.»

Επιπλέον συμπλήρωσε ότι: «Η Δρόσω αλλάζει πάρα πολύ. Κάποια στιγμή θα αντιδράσει και θα εκραγεί. Κάποια στιγμή θα ερωτευτεί και η Δρόσω, δεν ξέρω ποιον! Δεν ξέρω τι γράφεται. Γιατί να κάνουμε σπόιλερ;», είπε η όμορφη ηθοποιός. «Θαυμάζω πολύ τον Νικηφόρο που έχει έρθει από το Παρίσι, η Δρόσω ενθουσιάζεται με αυτά. Στα γυρίσματα περνάμε φανταστικά. Έχω γελάσει με μια σκηνή που δεν την έχει δείξει ακόμα, γιατί άκουγα να γουργούριζαν οι κοιλιές των ηθοποιών. Η σκηνή που περίμενα ότι θα με προβληματίσει και θα με δυσκολέψει ήταν η σκηνή του φόνου. Αυτή η σκηνή μας πήρε περίπου 2,5 ώρες. Με τον Ιωάννη Αθανασόπουλο είχαμε κάνει μαζί το δεύτερο κάστινγκ και είχαμε δέσει πολύ. Ποιος είπε ότι η Δρόσω θα μείνει έγκυος από τον Νικηφόρο; Δεν έχω ιδέα. Πολλά θα γίνουν σε αυτό το χωριό», είπε η Δανάη Μιχαλάκη.

Δανάη Μιχαλάκη: Δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξή της

Δανάη Μιχαλάκη: Η βραδινή έξοδος με τον σύντροφό της

Ο κόσμος αγάπησε τους ήρωες της σειράς και ταυτίστηκε μαζί τους. Γι’ αυτό και θέλει να μαθαίνει λεπτομέρειες για τους ηθοποιούς που τους υποδύονται και οι οποίοι μπήκαν ξαφνικά στα σαλόνια τους, μέσα από τις «Άγριες Μέλισσες». Ανάμεσα στους ηθοποιούς που έχουν κλέψει τις εντυπώσεις, είναι η Δανάη Μιχαλάκη, η οποία υποδύεται τη μικρότερη από τις τρεις αδερφές, τη «Δρόσω». Για τον συγκεκριμένο ρόλο, από οντισιόν είχε περάσει και η ηθοποιός Κωνσταντίνα Κομματά. Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, η Δανάη Μιχαλάκη, έχει σχέση με τον συνάδελφό της, Γιώργο Παπαγεωργίου.

Πρόσφατα μάλιστα, η πρωταγωνίστρια από τις «Αγριες Μέλισσες» και ο σύντροφός της, έκαναν κοινή δημόσια εμφάνιση και τράβηξαν πάνω τους όλα τα βλέμματα. Ο φωτογραφικός φακός του τους απαθανάτισε χαλαρούς και χαμογελαστούς στη μουσική παράσταση της Παυλίνας Βουλγαράκη. Ο γοητευτικός Γιώργος Παπαγεωργίου είναι γιος της διάσημης ηθοποιού, Φιλαρέτης Κομνηνού.

Δανάη Μιχαλάκη: Το… ‘μικρόβιο’ της ηθοποιίας

Η «Δρόσω», Δανάη Μιχαλάκη, φαίνεται πως κόλλησε το μικρόβιο της ηθοποιίας από τον πατέρα της. Μπαμπάς της νεαρής πρωταγωνίστριας είναι ο ηθοποιός Γιώργος Μιχαλάκης, που έχουμε δει σε αρκετά σίριαλ. Τον γνωστό ηθοποιό λοιπόν, Γιώργο Μιχαλάκη, τον έχουμε δει να παίζει σε επεισόδια της σειράς «Ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα». Πιο συγκεκριμένα, ο ρόλος που είχε αναλάβει ο ηθοποιός και πατέρας της Δαναής Μιχαλάκη, ήταν ο δημοσιογράφος και φίλος του αστυνόμου.

Η Δρόσω Μιχαλάκη με τον πατέρα της

Δαναάη Μιχαλάκη: Το επεισόδιο που είχε προβληματίσει το κοινό

Αν και ιδιαίτερα αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό, ένα πλάνο σε ένα επεισόδιο της σειράς «Άγριες Μέλισσες» ήρθε να δημιουργήσει ένταση στο Twitter για τον ρόλο της Δρόσως, της μικρότερης αδερφής των αδερφών Σταμίρη. Η σιωπηλή και ήσυχη Δρόσω, την οποία υποδύεται η Δανάη Μιχαλάκη, το μικρότερο από τα κορίτσια της σειράς που συμπονούσε την αδερφή της όταν η Λενιώ της απαγόρευσε τον γάμο με τον Νικηφόρο, μοιάζει τώρα να ζηλεύει την ευτυχία της Ασημίνας. Το Twitter δικάζει φυσικά την Δρόσω από τις «Άγριες Μέλισσες». Το Twitter έφριξε στην υποψία πως η Δρόσω, η μικρή των Σταμίραινων στις «Άγριες Μέλισσες» φαίνεται να ζηλεύει το νέο ζευγάρι, τον Νικηφόρο και την Ασημίνα. «Δεν μου άρεσε αυτό με την Δρόσω. Ας μην το κάνουν μεξικάνικη σαπουνόπερα» αναφέρει κάποιο tweet.

https://twitter.com/malistaegw/status/1187110663338057728?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1187110663338057728&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Fzoi%2Fagries-melisses-droso-asimina-nikiforos

Δανάη Μιχαλάκη: Η περίληψη του ρόλου της στην ιστοσελίδα του ΑΝΤ1

«Η Δρόσω, η μικρότερη αδερφή είναι η χαρά της οικογένειας. Είναι πανέμορφη και στο πέρασμά της ξεσηκώνει πάθη. Πρόκειται για ένα ζωντανό και χαρούμενο πλάσμα που δεν διστάζει να δει τη ζωή σαν ταύρο και να την αρπάξει γερά από τα κέρατα» περιγράφει αρχικά το κείμενο για την μικρή αδερφή στις «Άγριες Μέλισσες. «Όταν ανακαλύψει ότι η ομορφιά της είναι το διαβατήριο που θα της εξασφαλίσει μία νέα ζωή μακριά από τα στενά όρια του χωριού θα αρχίσει ένα αθώο παιχνίδι που θα γίνει ένα παιχνίδι με τη φωτιά. Κάποια στιγμή θα την κάψει και θα τη φέρει αντιμέτωπη με τους μοναδικούς ανθρώπους για τους οποίους νοιάζεται πραγματικά, τις αδελφές της» συνεχίζει και όλοι μπορούμε να υποθέσουμε τι μπορεί να είναι αυτό το παιχνίδι στη συνέχεια της σειράς «Άγριες Μέλισσες. Η σύγκρουση ανάμεσά τους θα είναι σφοδρή και ο κίνδυνος να αποκαλυφθεί το καλά φυλαγμένο μυστικό τους, για τον φόνο του Σέργιου, θα είναι περισσότερο ορατός από ποτέ» κλείνει η περίληψη για τον ρόλο της Δρόσως.

Δανάη Μιχαλάκη: Γνωρίζοντας την «Δρόσω»

 

Exit mobile version