Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / «Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 25: Τι θα δούμε σήμερα, Πέμπτη
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 25: Τι θα δούμε σήμερα, Πέμπτη

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 25: Ένα κοµµάτι από το παρελθόν φωτίζεται, και µαζί του τα µυστικά που κρατούσαν καλά κρυµµένα µέσα τους, για χρόνια οι Σεβαστοί.

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 25: Πέμπτη σήμερα και οι «Άγριες Μέλισσες» έρχονται με ένα τελευταίο επεισόδιο για αυτή την εβδομάδα. Στο σημερινό επεισόδιο, η Πηνελόπη παραδίδει ένα γράµµα της Μυρσίνης στον Νικηφόρο και όταν εκείνος το διαβάζει, τον περιµένει ακόµη µία άσχηµη έκπληξη. Και ενώ η Ελένη προσφέρει τα χωράφια της προίκα στην Ασηµίνα για να τα κάνει ό,τι θέλει, µια συνάντηση ανάµεσα στον ∆ούκα και τον Νικηφόρο θα αποβεί µοιραία. Ένα κοµµάτι από το παρελθόν φωτίζεται, και µαζί του τα µυστικά που κρατούσαν καλά κρυµµένα µέσα τους, για χρόνια, ο Μιλτιάδης και ο ∆ούκας.

Ο ∆ούκας µε τον Νικηφόρο θα συγκρουστούν έντονα, αλλά ο απρόσµενος τραυµατισµός του ∆ούκα θα ανατρέψει την κατάσταση. Ο Κυπραίος συνεχίζει την ερωτική προσέγγισή του στη Μυρσίνη µε σκοπό να την ελέγχει. Η Ελένη συναντά έναν Λάµπρο αποφασισµένο να αλλάξει τα πάντα, ενώ την ίδια στιγµή η Ασηµίνα έχει µια αναπάντεχη συνάντηση.

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 25: Το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου

«Άγριες Μέλισσες»: Τι είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς είδαμε πως ο Λάµπρος, καταρρακωµένος από τις απανωτές δυσκολίες που περνάει, παίρνει στα χέρια του το όπλο του πατέρα του, µε σκοτεινές προθέσεις. Η τυχαία συνάντηση Ελένης και Κυπραίου µοιάζει σαν να φωτίζει την ψυχή και την καρδιά της Ελένης έπειτα από καιρό, µέσα στις τόσες δύσκολες στιγµές που περνάει. Η Ασηµίνα προσπαθεί να διαχειριστεί τις ενοχές της µετά τον χωρισµό της µε τον Νικηφόρο, ο οποίος, έχοντας χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του, αποκαλύπτει στον Λάµπρο πως η Ασηµίνα διέλυσε τους αρραβώνες τους και αυτός του προσφέρει καταφύγιο στο σπίτι του.

«Άγριες Μέλισσες»: Το χθεσινό επεισόδιο (6/11)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις