Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βαλαβάνη μαλλιά: Νέο κούρεμα – Μας το έδειξε στο Instagram
LIFESTYLE

Βαλαβάνη μαλλιά: Νέο κούρεμα – Μας το έδειξε στο Instagram

Βαλαβάνη μαλλιά: Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι μια γυναίκα που τολμάει αρκετά τις αλλαγές στην εμφάνισή της - Σήμερα έδειξε στους ακολούθους της στο Instagram το νέο look που έκανε στα μαλλιά της.

Βαλαβάνη μαλλιάΑν πρέπει να σκεφτούμε μερικές Ελληνίδες που δεν φοβούνται να τολμήσουν αλλαγές στα μαλλιά τους, σίγουρα στις πρώτες επιλογές μας είναι και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία μόλις έκανε μία ακόμα αλλαγή στα μαλλιά της. Πιο συγκεκριμένα, η αθλητικογράφος και συνεργάτιδα της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», έκανε μια επίσκεψη στο κομμωτήριό της και από εκεί έφυγε με ένα ανανεωμένο, αυστηρό καρέ, μία αρκετά κομψή επιλογή που αποτελεί μάλιστα και μία εκ των κυρίαρχων τάσεων της σεζόν.

Επιπλέον, η Ευρυδίκη θέλησε να επέμβει καθοριστικά και στο χρώμα των μαλλιών της, αφήνοντας πίσω τις πιο ανοιχτές αποχρώσεις και επιστρέφοντας στο αγαπημένο της καστανό. Ούσα και πολύ ενεργή στα social media και ειδικά στο Instagram, η δημοσιογράφος ανέβασε ένα στιγμιότυπο με το νέο της look για να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, γράφοντας:
«New hair, new color».

Βαλαβάνη μαλλιά: Δείτε το story με το οποίο παρουσίασε το νέο της look

Βαλαβάνη μαλλιά: Πριν δυο μήνες ξανθιά

Ήταν η δεύτερη αλλαγή στα μαλλιά της Ευρυδίκης μέσα σε δύο μήνες, αφού τον Σεπτέμβρη που μας πέρασε, η πρώην παίκτρια του Survivor είχε προβεί σε μία ιδιαίτερα τολμηρή αλλαγή, βάφοντας τα μαλλιά της ξανθά. Όπως και να τα κάνει πάντως, το σημαντικό είναι ότι πάντα θα είναι μια κούκλα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις