Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Άδωνις Γεωργιάδης γενέθλια: Το ξέφρενο πάρτι και οι «γεμάτες» μέλια ευχές της Μανωλίδου
LIFESTYLE

Άδωνις Γεωργιάδης γενέθλια: Το ξέφρενο πάρτι και οι «γεμάτες» μέλια ευχές της Μανωλίδου

Άδωνις Γεωργιάδης γενέθλια: Η Ευγενία Μανωλίδου και ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια και δεν το κρύβουν.

Άδωνις Γεωργιάδης γενέθλια: Μια σημαντική ημέρα ήταν η χθεσινή για τον Άδωνι Γεωργιάδη, αφού είχε τα γενέθλιά του! Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων έκλεισε τα 47 χρόνια του και έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος, αφού βιώνει την επιτυχία σε κάθε επίπεδο. Με αφορμή λοιπόν αυτή την ξεχωριστή ημέρα η Ευγενία Μανωλίδου διοργάνωσε ένα μοναδικό πάρτι για τον σύζυγό της, με παρόντες αγαπημένους φίλους και φυσικά πρόσωπα του χώρου της πολιτικής. Το πρωί της Πέμπτης, η Ευγενία Μανωλίδου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες από το χθεσινό πάρτι γενεθλίων, θέλοντας να ευχηθεί δημόσια στον άνδρα της ζωής της: «Μέχρι το τέλος του κόσμου… να σε χαιρόμαστε αγάπη μου!», σημείωσε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της με τους διαδικτυακούς φίλους της να στέλνουν τους δικές της ευχές.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων γιόρτασε τα γενέθλιά του στο Πολιτεία Τένις Κλαμπ. Στον Αδωνι Γεωργιάδη τηλεφώνησε από τους πρώτους, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και του ευχήθηκε τα «χρόνια πολλά» και «να ζήσει». Μεταξύ άλλων, ήταν εκεί για να του ευχηθούν ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, η υπουργός Παιδείας Ν. Κεραμέως, η Αννα Καραμανλή, η Ζέτα Μακρή, ο Θάνος Πλεύρης και πάρα πολλοί ακόμη. Tο «παρών» έδωσε και ο αδελφός του Αδωνι Γεωργιάδη, Λεωνίδας, επιχειρηματίες και δεκάδες βουλευτές και φίλοι του υπουργού.

Άδωνις Γεωργιάδης γενέθλια: Βίντεο από την χθεσινή εκδήλωση
Άδωνις Γεωργιάδης γενέθλια: Η ανάρτηση της Μανωλίδου στο Instagram

https://www.instagram.com/p/B4jk4syFPBV/

Άδωνις Γεωργιάδης παιδιά: Σπάνια δημόσια εμφάνιση

Πρόσφατα ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Ευγενία Μανωλίδου πραγματοποίησαν μια σπάνια δημόσια εμφάνιση με τους γιους τους. Μαζί με τους γιους τους, Περσέα και Αλκαίο ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και η σύζυγός του μαέστρος και παρουσιάστρια βρέθηκαν στον αγιασμό που έγινε στη σχολή Ελληνική Αγωγή, στους Αμπελόκηπους. Η Ευγενία Μανωλίδου, δημοσίευσε στα social media φωτογραφίες από την εκδήλωση, και έγραψε χαρακτηριστικά: «Πόσο σας ευχαριστούμε… Καλή μας αρχή, σε αυτό το 25ο έτος λειτουργίας της Ελληνικής Αγωγής!». Η πρώην παρουσιάστρια ήταν μαζί του όλο αυτόν τον καιρό της προσπάθειας και συνεπώς, δεν σταματά να καμαρώνει τον Άδωνι Γεωργιάδη που πέτυχε τον στόχο του.

Μετά το τέλος της ορκωμοσίας, η Ευγενία Μανωλίδου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με την οικογένειά της συνοδεύοντας την εν λόγω φωτογραφία με την εξής λεζάντα: «Καλή αρχή και επισήμως, καλή θητεία σε όλους!». Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία 17 χρόνια, ενώ μετρούν 10 χρόνια έγγαμου βίου και τα παιδιά τους είναι όλη τους η ζωή.

https://www.instagram.com/p/B0BKg0xl0sV/

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις