Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Καμίνια μαχαίρωμα: «Θεέ μου τι έκανα», έλεγε η 14χρονη που μαχαίρωσε τη μητέρα της
ΕΛΛΑΔΑ

Καμίνια μαχαίρωμα: «Θεέ μου τι έκανα», έλεγε η 14χρονη που μαχαίρωσε τη μητέρα της

Καμίνια μαχαίρωμα: Το κορίτσι, που μετά έδειχνε να μην είχε συναίσθηση της πράξης της, μαχαίρωσε οκτώ φορές τη μητέρα της ενώ κοιμόταν.

Καμίνια μαχαίρωμα: Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτυλίχθηκε το αιματηρό περιστατικό στα Καμίνια, όταν μια 14χρονη επιτέθηκε με μαχαίρι στη μητέρα ερευνούν οι Αστυνομικές Αρχές. Συγκεκριμένα, ενώ η μητέρα της 14χρονης κοιμόταν εκείνη κατάφερε οκτώ χτυπήματα εναντίον της. Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της 31ης Οκτωβρίου. Σημειώνεται ότι στο σπίτι την ώρα του επεισοδίου βρισκόταν η δίδυμη αδερφή του κοριτσιού, η οποία ξύπνησε ξαφνικά ακούγοντας τις κραυγές της μητέρας. Αμέσως άρπαξε το μαχαίρι από την αδελφή της και ακολούθησε τις υποδείξεις της μητέρας της και κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Από την άλλη, η δράστιδα της επίθεσης επικοινώνησε με τον σύντροφο της μητέρας, ο οποίος μένει σε κοντινή απόσταση και έσπευσε στο σπίτι. Η μητέρα μεταφέρθηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο και η 14χρονη στο Παίδων.

Το θύμα με βαρύτατα τραύματα, εισήχθη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, αφού υποβλήθηκε σε επέμβαση για αφαίρεση του σπλήνα. Στην ΜΕΘ παρέμεινε μέχρι και το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, οπότε μεταφέρθηκε σε θάλαμο, έχοντας διαφύγει, σύμφωνα με τους γιατρούς, τον κίνδυνο απώλειας της ζωής της. «Θα γίνω καλά, θα γίνουμε όλοι καλά», ήταν τα λόγια που είπε σε συγγενικά της πρόσωπα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Το ανήλικο κορίτσι συνελήφθη, εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο στο Παίδων και σύμφωνα με την εκτίμησή του φαινόταν να μην έχει συνειδητοποιήσει την πράξη του. Ο εισαγγελέας την άφησε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους. Μεταξύ άλλων, πρέπει ανά τακτά διαστήματα να εμφανίζεται ενώπιον επιμελητή, ενώ θα υποβληθεί εκ νέου σε εξετάσεις στο πλαίσιο ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνης.

Καμίνια μαχαίρωμα: Τι είπε η δίδυμη αδερφή της 14χρονης

Την ώρα που οι Αρχές προσπαθούν να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ προκειμένου να ρίξουν περισσότερο φως στην υπόθεση, η δίδυμη αδερφή του 14χρονου κοριτσιού τόνισε πως το μόνο που θυμάται από εκείνη το βράδυ είναι ότι η αδελφή της έπαιζε μέχρι αργά παιχνίδια στο τάμπλετ της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις