Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Εύβοια: H ζήλια λίγο έλειψε να της στοιχίσει τη ζωή…
ΕΛΛΑΔΑ

Εύβοια: H ζήλια λίγο έλειψε να της στοιχίσει τη ζωή…

Εύβοια: Η ζήλια οδήγησε μια 47χρονη να κάνει αιφνιδιαστική επίσκεψη στο σπίτι του συντρόφου της, αλλά η κατάληξη ήταν απρόσμενη.

Εύβοια: Η ζήλια είναι πάντα κακός σύμβουλος και αυτό επιβεβαιώθηκε από ένα πρόσφατο σχεδόν απίστευτο περιστατικό στην Εύβοια. Συγκεκριμένα, στο Βαθύ Χαλκίδας μια 47χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με σοβαρό τραύμα στο πόδι. Τί είχε συμβεί; Η 47χρονη από την Αθήνα δεν πίστεψε ότι ο φίλος της βρισκόταν σε επαγγελματικό ταξίδι στην Ισπανία. Αντιθέτως πίστευε ότι την απατούσε, γι’ αυτό και αποφάσισε να κάνει αιφνιδιαστική επίσκεψη στο σπίτι του.

Πήρε, λοιπόν ένα ταξί και πήγε έξω από το σπίτι του συντρόφου της. Όταν το ταξί απομακρύνθηκε, κατά φαντασίαν όπως αποδείχθηκε απατημένη, αποφάσισε να πηδήξει από τα κάγκελα για να μπει μέσα. Το τελείωμα όμως από τα κάγκελα ήταν πολύ αιχμηρό, με αποτέλεσμα ένα από αυτά να εισχωρήσει στη γάμπα της. Σε κατάσταση σοκ κάλεσε από το κινητό μια φίλη της και μόλις που πρόλαβε να πει «βοήθεια», γιατί έμεινε από μπαταρία.

Εύβοια: Η φίλη γνώριζε τις προθέσεις της

Μην γνωρίζοντας τι ακριβώς έχει συμβεί, αλλά έχοντας γνώση των προθέσεών της, η φίλη της ειδοποίησε αστυνομία και πυροσβεστική, η οποία απεγκλώβισε την γυναίκα από το σημείο. Οι πυροσβέστες την αντίκρυσαν με το μισό της σώμα γυρισμένο ανάποδα και το πόδι της καρφωμένο στο κάγκελο. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου νοσηλεύεται σε κατάσταση εκτός κινδύνου. Για την ιστορία, ο φίλος της όντως έλειπε σε ταξίδι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις