Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ερυθρός Αστέρας – Τότεναμ 0-4: Τα γκολ και οι φάσεις – Συγκινητικός Σον
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ερυθρός Αστέρας – Τότεναμ 0-4: Τα γκολ και οι φάσεις – Συγκινητικός Σον

Ερυθρός Αστέρας - Τότεναμ 0-4: Με άλλα 4 γκολ «φιλοδώρησε» τον Ερυθρό Αστέρα η Τότεναμ του εκπληκτικού Νοτιοκορεάτη, Σον, ο οποίος σκόραρε ξανά δις.

Ερυθρός Αστέρας – Τότεναμ 0-4Με 9 γκολ σε δύο ματς «ισοπέδωσε» τον Ερυθρό Αστέρα η Τότεναμ, η οποία πέρασε «αέρα» από το Βελιγράδι το βράδυ της Τετάρτης με σκορ 0-4 για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Τα γκολ για τους Λονδρέζους «έγραψαν» οι Λο Σέλσο στο 34′, Σον στο 57′ και στο 61′ και Έρικσεν στο 85′. Ο Αστέρας από την άλλη είχε τις στιγμές του στον αγώνα αλλά ήταν και άτυχος.

Την παράσταση πάντως «έκλεψε» πάλι ο συμπαθέστατος Νοτιοκορεάτης Σον. Ενθυμούμενος τον σοβαρότατο τραυματισμό που προκάλεσε στον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Έβερτον στον Αντρέ Γκόμες, ο 27χρονος άσος τού αφιέρωσε τα γκολ που σκόραρε και προσευχήθηκε γι’ αυτόν.

Ερυθρός Αστέρας – Τότεναμ 0-4: Άλλη Τότεναμ στην Αγγλία, άλλη στην Ευρώπη

Με τη νίκη αυτή οι Άγγλοι έφτασαν τους 7 βαθμούς στο Group B εξασφαλίζοντας επί της ουσίας την πρόκρισή τους στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Αυτό που χρειάζονται τώρα είναι μια απλή νίκη επί του Ολυμπιακού την επόμενη αγωνιστική στο Λονδίνο. Οι τελευταίες εμφανίσεις τους πάντως στο Champions League έρχονται σε αντιδιαστολή με την τραγική πορεία που διανύουν φέτος στην Premier League, όπου σε 11 αγώνες μετρούν μόλις 13 βαθμούς και βρίσκονται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα, παρά το γεγονός ότι προέρχονταν από μία φανταστική χρονιά φτάνοντας μέχρι τον τελικό του Champions League.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις