Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ”Γυναίκα χωρίς όνομα” 6/11: Τι θα δούμε στο επεισόδιο σήμερα
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

”Γυναίκα χωρίς όνομα” 6/11: Τι θα δούμε στο επεισόδιο σήμερα

''Γυναίκα χωρίς όνομα'' 6/11: Η Κάτια και ο Αργύρης, κρυμμένοι σε ένα σπίτι, θα αρχίσουν να ζουν τον έρωτά τους

”Γυναίκα χωρίς όνομα” 6/11: Η σειρά ‘Γυναίκα χωρίς όνομα’ έρχεται με ένα ακόμα επεισόδιο σήμερα Τετάρτη. Στο σημερινό επεισόδιο ο Αργύρης φυγαδεύει την Κάτια προκειμένου να τη γλιτώσει από το Νίκο που λυσσασμένα ξεχύνεται στο κατόπι της. Η Κάτια και ο Αργύρης, κρυμμένοι σε ένα σπίτι, θα αρχίσουν να ζουν τον έρωτά τους… Την ίδια στιγμή, σπασμωδικές είναι οι αντιδράσεις της Μάρθας, καθώς αντιλαμβάνεται με βεβαιότητα πια, ότι η Κάτια ζει και ο Νίκος της είχε πει ψέματα. Η συμπεριφορά της κινεί τις υποψίες του Φώτη που ανησυχεί για τον ρόλο που η Μάρθα έπαιξε στην εξαφάνιση της Κάτιας.

Τις ανησυχίες του δεν συμμερίζεται η Μαρίνα, η οποία προσπαθεί με κάθε τρόπο και με μοναδικό στοιχείο την φωτογραφία της Κάτιας από τα εγκαίνια του μπαρ, να ανακαλύψει τα ίχνη της. Κανείς δεν ξέρει, όμως, ποιος θα καταφέρει να φτάσει πρώτος στην Κάτια: η Μαρίνα, η αστυνομία, ή ακόμα χειρότερα, ο Νίκος;

”Γυναίκα χωρίς όνομα” 6/11: Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου

”Γυναίκα χωρίς όνομα” 5/11: Το χθεσινό επεισόδιο

Στο χθεσινό επεισόδιο της Τρίτης είδαμε ότι το ηθικό της Μαρίνας αναπτερώνεται όταν μαθαίνει ότι η Κάτια ζει και βάζει σκοπό της να τη βρει. Ο Νίκος γίνεται βίαιος με την Κάτια, ενώ αρπάζεται και με τον Αργύρη και του ζητάει να μην ξαναπάει σπίτι του.  Ο Αργύρης κάνει μια κίνηση που θα πυροδοτήσει απρόβλεπτες εξελίξεις στη σχέση του με την Κάτια και το Νίκο. Η Μαρίνα  με τη στάση της σπρώχνει το Μιχάλη μακριά της κι εκείνος έρχεται όλο και πιο κοντά με την Ιωάννα.  Ο Άρης βρίσκεται ανάμεσα στη  Σοφία, που  εξακολουθεί να τον πολιορκεί και στην Αλίκη, που του ζητάει να ξεκαθαρίσει με την Έλλη. Ο Χατζής επηρεάζει την Έλλη να ασχοληθεί με την εταιρεία και να αφήσει τον Ιππικό.

”Γυναίκα χωρίς όνομα” 5/11: Τι είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις