Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ”Έρωτας Μετά” 6/11: Το σημερινό επεισόδιο της Τετάρτης
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

”Έρωτας Μετά” 6/11: Το σημερινό επεισόδιο της Τετάρτης

''Έρωτας Μετά'' 6/11: Η σειρά του Alpha, που έχει συνεχίζει να κερδίζει τις εντυπώσεις του κοινού έρχεται με νέο επεισόδιο και σήμερα, Τετάρτη.

”Έρωτας Μετά” 6/11: Τετάρτη σήμερα και η σειρά ‘Έρωτας Μετά’ κλείνει γι’ αυτή την εβδομάδα με νέο επεισόδιο και ανατρεπτικές εξελίξεις. Τρία χρόνια πριν, όλοι παρευρίσκονται στη μιλόνγκα που οργάνωσε η Ηλέκτρα με την Άννα στην αίθουσα χορού, με την Άννα να είναι η βασίλισσα της βραδιάς. Στο σημερινό επεισόδιο,  ο Φώτης κι ο Γιώργος σπεύδουν στο σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα της γυναίκας, το οποίο και ανασύρεται από ένα φαράγγι ενάμιση χιλιόμετρο μακριά από το σημείο του ατυχήματος. Αργότερα, όταν επιβεβαιωθεί η ταυτότητά του, ο Φώτης ειδοποιεί τον Χρήστο.

Ο Χρήστος αρνείται να το πιστέψει ότι είναι της Άννας αν δεν δει ο ίδιος το πτώμα. Την ίδια στιγμή, στην σειρά θα δούμε ότι ο Σωκράτης πιέζει τον Ηλία για να μάθει αν είχε καμία ανάμειξη με το περιστατικό και του ξεκαθαρίζει ότι η Ηλέκτρα πλέον είναι δικιά του αρμοδιότητα. Τρία χρόνια πριν, όλοι παρευρίσκονται στη μιλόνγκα που οργάνωσε η Ηλέκτρα με την Άννα στην αίθουσα χορού, με την Άννα να είναι η βασίλισσα της βραδιάς.

”Έρωτας Μετά” 6/11: Δείτε εδώ το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου

”Έρωτας Μετά”: Τι είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο 5/11

Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς είδαμε ότι ο Παπαδόπουλος προσπαθεί να κάνει την Όλγα να ξεχαστεί από τον εγκλεισμό και η σχέση του Νίκου με την Αλίκη προχωράει σε άλλο επίπεδο. Η Ηλέκτρα, φορτισμένη από το περιστατικό, καταλήγει να μιλήσει στον Σωκράτη εφ’ όλης της ύλης την ίδια στιγμή που ο Φώτης μαθαίνει κάτι που φέρνει τα πάνω κάτω στην αστυνομική έρευνα. Επιπλέον δέχεται μια πληροφορία που ταράζει τα νερά στην υπόθεση της Άννας. Τρία χρόνια πριν, ο χωρισμός της Ειρήνης από τον Λάμπρο προκαλεί εντάσεις ανάμεσα σε αυτήν και την Άννα. Ο Κωνσταντίνος αποφασίζει να αποκαλύψει στην Μάγδα την αλήθεια για τη σχέση του με την Άννα ενώ η Μάγδα σταματάει την Αντιγόνη από το να εγκαταλείψει την εταιρία.

”Έρωτας Μετά”: Το τρέιλερ του χθεσινού επεισοδίου (5/11)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις