Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Αλίκη Βουγιουκλάκη βίντεο: Αδημοσίευτο και συγκινητικό – Χορεύει στον Θεολόγο (vid)
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αλίκη Βουγιουκλάκη βίντεο: Αδημοσίευτο και συγκινητικό – Χορεύει στον Θεολόγο (vid)

Αλίκη Βουγιουκλάκη βίντεο: Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είναι γνωστό πως περνούσε τα καλοκαίρια της στο εξοχικό της στο Θεολόγο.

Αλίκη Βουγιουκλάκη βίντεο: Στο καταφύγιό της, στον Θεολόγο, περνούσε τα καλοκαίρια της η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Η σταρ λάτρευε αυτό το σπίτι, όπου έζησε ξέγνοιαστες στιγμές με την οικογένειά της και τους αγαπημένους της φίλους. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη περνούσε τα καλοκαίρια της στο σπίτι και στην παραλία που βρισκόταν μπροστά του, αποφεύγοντας τα αδιάκριτα βλέμματα. Το σπίτι στον Θεολόγο είχε στεγάσει όμορφες και δύσκολες στιγμές αλλά και γλέντια. Ένα από αυτά ήταν στα γενέθλια της μητέρας της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Έμυς. Στιγμιότυπο από εκείνη τη γιορτή, όπου δείχνει την σταρ του ελληνικού κινηματογράφου να χορεύει, μοιράστηκε μέσα από το Instagram o Γιάννης Παπαμιχαήλ.

«Αδημοσίευτο βίντεο από το προσωπικό μου αρχείο, με την μητέρα μου να διασκεδάζει στον αγαπημένο της Θεολόγο στα γενέθλια της γιαγιάς μου Έμυς, τον Αύγουστο του 1988», γράφει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στο Instagram, στο οποίο λίγες ημέρες πριν είχε ποστάρει φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη λίγο πριν τον γεννήσει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις