Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 2: Η ”νύφη” το σκασε από… το ριάλιτι – Έτοιμη για γάμο η Μαρτίνα
LIFESTYLE

GNTM 2: Η ”νύφη” το σκασε από… το ριάλιτι – Έτοιμη για γάμο η Μαρτίνα

GNTM 2: Αποχώρησε η πρώην παίκτρια του Ριάλιτι για προσωπικούς λόγους και ετοιμάζεται να ντυθεί νυφούλα.

GNTM 2: Μετά την οικειοθελή αποχώρησή της από το GNTM, η Μαρτίνα επέστρεψε κοντά στους ανθρώπους που αγαπά και που τόσο πολύ της έλειψαν το διάστημα που βρισκόταν στο ριάλιτι μόδας. Η πολυσυζητημένη παίκτρια του GNTM βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στη Φωλιά των ΚουΚου» και αφού μίλησε για την εμπειρία της στο ριάλιτι, αποκάλυψε πως ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Νικολάου.
«Θα παντρευτούμε! Μου έδωσε τις βέρες μας μόλις βγήκα από το παιχνίδι. Μου έδωσε τις βέρες και ορίσαμε ημερομηνία γάμου. Θα γίνει μέσα στο 2020! Είμαστε μαζί σε όλα», είπε χαρακτηριστικά χωρίς να κρύψει στιγμή τη χαρά της.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας του GNTM 2 είδαμε την Μαρτίνα, μία από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του φετινού ριάλιτι, να αποχωρεί οικειοθελώς από το σπίτι του παιχνιδιού. Όταν το ανακοίνωσε στις συμπαίκτριές της, επικαλέστηκε σοβαρούς προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους. Η Μαρτίνα βρέθηκε στην εκπομπή “Φωλιά των ΚουΚου” και μίλησε για όλα, ενώ στην κάμερα είδαμε και την σύντροφό της, με τον οποίον παντρεύονται σύντομα. “Η μαμά μου μαζί με τον αρραβωνιαστικό μου δήλωσαν συμμετοχή. Εγώ είχα επαφή με τον χώρο της μόδας, γιατί έχω μια δική μου εταιρεία. Έτσι, θα μάθαινα να στήνομαι σωστά και θα μου άνοιγαν κάποιες πόρτες, οι οποίες θα με βοηθούσαν στην εξέλιξή μου”, δήλωσε στην αρχή της συνέντευξής της, αναφερόμενη στο πώς αποφάσισε να λάβει μέρος στις οντισιόν του GNTM 2.

GNTM 2: Αποκάλυψε για το όνομα των FF

GNTM 2: Τι δήλωσε για την αποχώρησή της

Όσον αφορά στην οικειοθελή αποχώρησή της και αν στεναχωρέθηκε, η Μαρτίνα είπε: “Είχε ξεκινήσει όλο αυτό για μένα ως πλάκα, αλλά στην πορεία είδα ότι μου αρέσει. Μου άρεσαν όλα τα κόνσεπτ και έμπαινα κάθε φορά δυναμικά, οπότε δεν ήθελα να φύγω. Όταν, όμως, προέκυψαν κάποια προβλήματα και με την οικογένειά μου και με την δουλειά μου, έπρεπε να φύγω. Με στεναχώρησε αυτό, αλλά πάμε παρακάτω. Ελπίζω να τα πάω καλά έξω”. Η πρώην παίκτρια του GNTM 2, ρωτήθηκε για τη σχέση της με τα άλλα κορίτσια, καθώς και για την Ελευθερία, με την οποία δεν τα πήγαινε καλά:

“Δεν πιστεύω ότι ήμουν κακιά, γιατί αιτιολογούσα αυτά που γίνονταν. Άλλο τώρα αν επειδή είναι ένα μαγνητοσκοπημένο ριάλιτι, δεν φαίνονταν όλα τα πράγματα. Για μας οι δύο τηλεοπτικές ώρες ήταν τρεις ολόκληρες μέρες. Η Ελευθερία γενικά έχει ένα τοίχος μπροστά της, ακούει αυτά που της λένε, αλλά δεν αντιδρά σε αυτά που της λέμε. Το έχουμε συζητήσει πάρα πολλές φορές αυτό. Τηλεοπτικά φαινόταν ότι ήμασταν εμείς οι 5, αλλά εγώ μίλαγα και με άλλα κορίτσια. Όταν είναι για δουλειά, όμως, και πρέπει να μπεις στο set, θέλεις να έχεις ανθρώπους δίπλα σου που να σε ηρεμούν. Θεώρησα ότι η παρέα μου το έκανε αυτό”.

GNTM 2: Πώς βγήκε το όνομα των FF

Φυσικά, η Μαρτίνα ρωτήθηκε και για τις περιβόητες FF! Μίλησε για τη σχέση τους και για το πώς βγήκε το όνομά τους: “Ήταν εντελώς τυχαίο, ήμασταν 19 μέρες στο ξενοδοχείο και δέσαμε από την αρχή στα bootcamp. Η μία δεχόταν το χιούμορ της άλλης, την πλάκα. Ταιριάξαμε. Πιστεύαμε στον εαυτό μας, όπως όλα τα κορίτσια, αλλά μας άρεσε που ήμασταν δυναμικές πάνω από όλα και που δεν φοβόμασταν να μιλήσουμε. Μας άρεσαν τα ξεκάθαρα πράγματα. Το είχαμε ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι η κάθε μία είναι για τον εαυτό της. Το όνομα το σκεφτήκαμε όταν ήμασταν στο ξενοδοχείο, όπου είχαμε δει μία ταινία το Fantastic Four και είπαμε να είμαστε οι fantastic five!”

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις