Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τραγωδία Θεσσαλονίκη: Σκότωσε τον φίλο του με καραμπίνα
ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία Θεσσαλονίκη: Σκότωσε τον φίλο του με καραμπίνα

Τραγωδία Θεσσαλονίκη: Μοιραίο περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή της Θεσσαλονίκης με θανάσιμο πυροβολισμό με καραμπίνα.

Τραγωδία Θεσσαλονίκη: Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης, στη Θεσσαλονίκη. Όλα συνέβησαν χθες λίγο πριν τις 23:00 σε αγροτική περιοχή του χωριού. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα grtimes.gr, ένας 61χρονος είχε πάρει με το τρακτέρ του, τον αδερφό του και τον γαμπρό του, ηλικίας 57 ετών και 46 ετών αντίστοιχα, για να πάνε για κυνήγι στο χωριό Βασιλούδι της Θεσσαλονίκης. Οι δύο άνδρες καθόταν στο πίσω μέρος του τρακτέρ, όταν ξαφνικά και κάτω από άγνωστες συνθήκες, ο 57χρονος έπεσε, με συνέπεια η καραμπίνα που κρατούσε να εκπυρσοκροτήσει και να τραυματίσει θανάσιμα τον άτυχο 46χρονο.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Α.Τ. Καλλινδοίων. Τα δύο αδέλφια συνελήφθησαν και εις βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία, ενώ προανάκριση διενεργείται από τις τοπικές αστυνομικές Αρχές. Το Σεπτέμβριο, παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε στη δυτική Φθιώτιδα, όταν ένας κυνηγός τραυμάτισε κατά λάθος έναν συγχωριανό του.

Τραγωδία Φθιώτιδα: Άνδρας τραυματίστηκε στην μασχάλη

Δύο μήνες πριν, είχε σημειωθεί ανάλογο περιστατικό. Αναλυτικότερα, τραυματισμός ενός άνδρα 51 ετών σημειώθηκε περίπου στις 7 το απόγευμα (19/9) σε ορεινή περιοχή πλησίον του χωριού Αργύρια στη δυτική Φθιώτιδα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο άνδρας τραυματίστηκε στη μασχάλη από βολή κυνηγού, την ώρα που έκανε γεωργικές εργασίες στο κτήμα του. Ο δράστης, ένας 67χρονος επίσης κάτοικος της περιοχής, κυνηγούσε εκείνη την ώρα πουλιά. Ο 51χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μακρακώμης και από κει στο Νοσοκομείο Λαμίας για περαιτέρω εξετάσεις. Ο δράστης αντίστοιχα παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο ΑΤ Σπερχειάδας και ανέφερε το περιστατικό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις