Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μπούκαραν με αυτοκίνητο: Ληστεία σε πιτσαρία στον Κολωνό – «Ξαναχτύπησε» η σπείρα
ΕΛΛΑΔΑ

Μπούκαραν με αυτοκίνητο: Ληστεία σε πιτσαρία στον Κολωνό – «Ξαναχτύπησε» η σπείρα

Μπούκαραν με αυτοκίνητο: Εισβολή ληστών με αυτοκίνητο σε πιτσαρία στον Κολωνό - Εν τέλει δεν κατάφεραν να αποσπάσουν το χρηματοκιβώτιο.

Μπούκαραν με αυτοκίνητο: Εισβολή με αυτοκίνητο σε γνωστή αλυσίδα πιτσαρίας στον Κολωνό επιχείρησαν ληστές τα ξημερώματα της Τετάρτης, ωστόσο εν τέλει δεν κατάφεραν να απομακρυνθούν με γεμάτες τις τσέπες, αφού δε μπόρεσαν να παραβιάσουν το χρηματοκιβώτιο του καταστήματος. Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, λίγο μετά τις 02:00, άγνωστοι δράστες έσπασαν με αυτοκίνητο την πρόσοψη καταστήματος, που βρίσκεται στην οδό Σιώκου και προσπάθησαν να αφαιρέσουν το χρηματοκιβώτιο που υπήρχε σε αυτό.

Παρά τις προσπάθειές τους, όμως, δεν τα κατάφεραν και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν. Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Υπενθυμίζεται ότι στα τέλη του Οκτωβρίου η ΕΛ.ΑΣ. εξάρθρωσε σπείρα που εισέβαλε με κλεμμένα αυτοκίνητα σε καταστήματα. Σημειώνεται ότι τα μέλη της σπείρας εισέβαλαν, μεταξύ άλλων και με ένα ακριβό αυτοκίνητο αντίκα σε κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών στη λεωφόρο Πέτρου Ράλλη.

Τρίτη ληστεία σε πιτσαρία μέσα σε ένα μήνα

Ήταν η τρίτη απόπειρα ληστείας σε πιτσαρία του νομού Αττικής μέσα έναν μήνα. Μέσα στον Οκτώβριο, δύο άλλες ένοπλες επιχειρήσεις έλαβαν χώρα σε Γαλάτσι και Λυκόβρυση. Μάλιστα σε αυτές τις περιπτώσεις οι ληστές εισέβαλαν σε ώρες λειτουργίας των καταστημάτων απειλώντας τους υπαλλήλους.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις