Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μαχαίρωσε τη μητέρα της: “Εφιάλτης” σε σπίτι με πρωταγωνίστρια μια 14χρονη
ΕΛΛΑΔΑ

Μαχαίρωσε τη μητέρα της: “Εφιάλτης” σε σπίτι με πρωταγωνίστρια μια 14χρονη

Μαχαίρωσε τη μητέρα της: Μια μητέρα στα Καμίνια δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από την 14χρονη κόρη της την ώρα που κοιμόταν στο σαλόνι.

Μαχαίρωσε τη μητέρα της: Τρομάζουν αυτά που περιγράφονται για τα όσα διαδραματίστηκαν την περασμένη Πέμπτη μέσα σε ένα διαμέρισμα στα Καμίνια, όπου ζουν μία διαζευγμένη μητέρα με τις δίδυμες 14χρονες κόρες της. Όπως αναφέρεται, τα ξημερώματα Πέμπτης, στις 2 τη νύχτα, το ένα από τα δύο κορίτσια σηκώθηκε από το κρεβάτι του, κατευθυνόμενο προς την κουζίνα από όπου άρπαξε ένα μαχαίρι 23 εκατοστών. Στη συνέχεια πήγε στο σαλόνι όπου σε ένα ράντσο κοιμόταν η μητέρα της και άρχισε να τη μαχαιρώνει μέσα στον ύπνο της. Η μητέρα αιμόφυρτη από τα τραύματα που της προκάλεσε η κόρη της άρχισε να φωνάζει σε βοήθεια. Η αδερφή της 14χρονης ξύπνησε και κατάφερε να αποσπάσει το μαχαίρι και να ειδοποιήσει το ΕΚΑΒ.

Σε κατάσταση σοκ και μετανιωμένη τηλεφώνησε η ίδια στον σύντροφο της μητέρας της που διαμένει σε κοντινή απόσταση για να προσέλθει για βοήθεια. Το ΕΚΑΒ έφτασε γρήγορα και πήρε μητέρα και παιδί. Η 14χρονη έφερε θλαστικά τραύματα στα οποία έγινε συρραφή και συγκεκριμένα ένα βαθύ θλαστικό τραύμα ραχιαίας επιφάνειας στο αριστερό χέρι και τρία μικρότερα στο γόνατο. Η μητέρα οδηγήθηκε στο «Θριάσιο», καθώς έφερε τρία τραύματα στον αριστερό βραχίονα και ένα στον ώμο, δύο στον μαστό και 4 στην κοιλιά. Υπεβλήθη σε σπληνεκτομή και νοσηλεύτηκε διασωληνωμένη για μέρες.  Έμεινε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας έως την Τρίτη, οπότε και μεταφέρθηκε σε θάλαμο και σύμφωνα με τους γιατρούς δε διατρέχει κίνδυνο η ζωή της.

Μαχαίρωσε τη μητέρα της:  Η ανήλικη εικάζεται ότι έπαιζε ηλεκτρονικά παιχνίδια

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν το κορίτσι, το οποίο μάλιστα εξέτασε και παιδοψυχολόγος στο Νοσοκομείο Παίδων. Και στον ψυχολόγο φαινόταν να τα έχει χαμένα και να μην έχει συνειδητοποιήσει τι ακριβώς έχει κάνει. Το κορίτσι αφέθηκε ελεύθερο με περιοριστικούς όρους, με εντολή του Εισαγγελέα. Μεταξύ άλλων, πρέπει ανά τακτά διαστήματα να εμφανίζεται ενώπιον επιμελητή, ενώ θα υποβληθεί εκ νέου σε εξετάσεις στο πλαίσιο ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης. Η αδερφή της ισχυρίστηκε πως η 14χρονη έπαιζε μέχρι αργά τη μοιραία νύχτα βία παιχνίδια στο τάμπλετ. Πάντως, η αστυνομία δεν επιβεβαιώνει ούτε ότι αυτό συνέβη στην πραγματικότητα, ούτε ότι αυτό σχετίζεται με το συμβάν.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις