Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Λήστεψαν ντελιβερά: Συνελλήφθησαν δύο άνδρες
ΕΛΛΑΔΑ

Λήστεψαν ντελιβερά: Συνελλήφθησαν δύο άνδρες

Λήστεψαν ντελιβερά: Νεαρός ντελιβεράς στον Πύργο Ηλείας δέχθηκε επίθεση από δύο άνδρες, οι οποίοι του απέσπασαν την παραγγελία που μετέφερε.

Λήστεψαν ντελιβερά: Στα σουβλάκια που μετέφερε ένας νεαρός ντελιβεράς στόχευσαν δύο νεαροί στον Πύργο Ηλείας. Οι δράστες κατάφεραν να του κλέψουν τα φαγητά που μετέφερε, ωστόσο η συνέχεια τους δυσαρέστησε αρκετά. Το περιστατικό έλαβε χώρα λίγο μετά τις έντεκα το βράδυ, όταν οι δύο δράστες ηλικίας 19 και 25 ετών, κατάφεραν να αποσπάσουν από τον ντιλιβερά τα σουβλάκια που μετέφερε, συνολικής αξίας 19 ευρώ. Οι δράστες τον ακινητοποίησαν, του τα πήραν και έσπευσαν να εξαφανιστούν. Το θύμα της κλοπής ενημέρωσε άμεσα την Αστυνομία και οι άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. κινητοποιήθηκαν άμεσα και μέσα σε λίγα λεπτά είχαν εντοπίσει και συλλάβει τους δύο νεαρούς δράστες.

Παρ΄όλα αυτά, οι δράστες εντοπίστηκαν με την περιγραφή που είχε κάνει ο διανομέας και τους προσήγαν στην Ασφάλεια. Πρόκειται για έναν 19χρονο και έναν 25χρονο τους οποίους αναγνώρισε το θύμα κι έτσι συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία με την κατηγορία της ληστείας, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου, ο οποίος άσκησε εναντίον τους δίωξη. Στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις