Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ντόρτμουντ – Ίντερ 3-2: Χακίμι ο λυτρωτής – Μεγάλη ανατροπή της Μπορούσια
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ντόρτμουντ – Ίντερ 3-2: Χακίμι ο λυτρωτής – Μεγάλη ανατροπή της Μπορούσια

Ντόρτμουντ - Ίντερ 3-2: Οι Ιταλοί βρέθηκαν κοντά σε μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη στο Signal Iduna Park, ωστόσο ο Ασράφ Χακίμι είχε διαφορετική άποψη.

Ντόρτμουντ – Ίντερ 3-2Μια επική ανατροπή η οποία μπορεί να κρίνει εν τέλει το δεύτερο εισιτήριο για τους «16» του Champions League πέτυχε το βράδυ της Τρίτης η Μπορούσια Ντόρτμουντ κόντρα στην Ίντερ, πετυχαίνοντας το comeback από το 0-2 του πρώτου ημιχρόνου.

Οι «νερατζούρι» προηγήθηκαν στο σκορ με τον συνήθη ύποπτο Μαρτίνεζ μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ πέντε λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 45′, ο Βεσίνο ύστερα από εκπληκτική ομαδική προσπάθεια «έγραψε» το 0-2 στο «Βέστφαλεν». Έτσι μοιραία όλα έδειχναν ότι τελείωσαν εκεί για την ομάδα του Φαβρ, ωστόσο ποτέ κανείς δεν πρέπει να ξεγράφει τους Γερμανούς.

Ντόρτμουντ – Ίντερ 3-2: Άλλη ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο η Ντόρτμουντ – Φανταστικός Χακίμι

Πολύ νωρίς, μόλις στο 51′ ο Ασράφ Χακίμι με πλασέ από τη μικρή περιοχή έδωσε ξανά πνοή στη γερμανική ομάδα για να έρθει στο 64′ ο Μπραντ να φέρει το ματς στα ίσα από πολύ δύσκολη γωνία. Την επική ανατροπή ολοκλήρωσε ο «μαγικός» Μαροκινός στο 77′ ύστερα από συνεργασία με τον Σάντσο και άψογο πλασέ στο τετ α τετ με τον Χαντάνοβιτς.

Έτσι η Μπορούσια ανέβηκε στη δεύτερη θέση του Group F αφήνοντας τρεις βαθμούς πίσω το σύνολο του Κόντε και πλέον δείχνει να κρατά την τύχη στα χέρια της. Στην κορυφή φυσικά βρίσκεται φυσικά η Μπαρτσελόνα, η οποία πάντως «στραβοπάτησε» χθες απέναντι στη Σλάβια Πράγας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις