Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μαραντόνα παιδιά: «Δεν θα σας αφήσω τίποτα, θα τα κάνω όλα δωρεές»
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μαραντόνα παιδιά: «Δεν θα σας αφήσω τίποτα, θα τα κάνω όλα δωρεές»

Μαραντόνα παιδιά: Ο Αργεντινός θρύλος του ποδοσφαίρου βρίσκεται σε… πόλεμο με την κόρη του σχετικά με την κληρονομιά του.

Μαραντόνα παιδιά: Τις φήμες που τον ήθελαν να… πεθαίνει, διέψευσε ο Μαραντόνα, με ένα βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. O θρύλος του αργεντίνικου ποδοσφαίρου απάντησε μεταξύ άλλων στην κόρη του Τζιανίνα, η οποία πριν από λίγες ώρες είχε δημοσιεύσει μια σειρά από ιστορίες, μέσα από τις οποίες έδειχνε την ανησυχία της για τον πατέρα της. «Γεια σας, θέλω να σας πω ότι δεν πεθαίνω. Είμαι απασχολημένος γιατί εργάζομαι, πόνεσα πολύ για την ήττα από την Εστουντιάντες, αλλά δεν ξέρω τι θα ήθελε να πει η Τζιανίνα ή τι προσπαθούσε να ερμηνεύσει, δεν ξέρω», είπε ο Μαραντόνα. «Ξέρω ότι τώρα, καθώς εγώ μεγαλώνω, τους απασχολεί περισσότερο τι θα τους αφήσω. Τους λέω ότι δεν θα τους αφήσω τίποτα, θα τα χαρίσω όλα. Όλα όσα κέρδισα στη ζωή μου θα τα κάνω δωρεές», πρόσθεσε ο Ντιέγκο.

Υπενθυμίζεται ότι η κόρη του είχε γράψει: «Δεν πεθαίνει επειδή είναι κάτι που το σώμα του αποφασίζει, τον σκοτώνουν μέσα του χωρίς να το παρατηρεί, δεν πιστεύω στη φυσιολογική παράμετρο, αλλά αυτό απέχει πολύ από την πραγματικότητα που του αξίζει. Προσευχηθείτε για αυτόν, παρακαλώ», ανέφερε σε μία από τις αναρτήσεις της.   Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως το κρυπτογραφημένο μήνυμα αναφέρεται στον πατέρα της, που πρόσφατα έχει αντιμετωπίσει διάφορα προβλήματα υγείας, συμπεριλαμβανομένης της εγχείρησης στα γόνατα τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους. Ο 58χρονος θρύλος του ποδοσφαίρου είχε επίσης δώσει μεγάλη μάχη με τις εξαρτήσεις, και συγκεκριμένα με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά στο παρελθόν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις