Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ”Έρωτας Μετά” 5/11: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

”Έρωτας Μετά” 5/11: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

''Έρωτας Μετά'' 5/11: Ενώ η μέθοδος του γιατρού Θεοδώρου δείχνει να λειτουργεί, τελικά δεν καταφέρνουν να μιλήσουν με τον Κωνσταντίνο.

”Έρωτας Μετά” 5/11: Η σειρά ‘Έρωτας Μετά’ έρχεται και σήμερα με ένα ακόμα επεισόδιο, έτοιμο να ανατρέψει τα ως τώρα δεδομένα και να φέρει στις τηλεοπτικές μας οθόνες συνταρακτικές εξελίξεις. Έτσι, στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του Alpha βλέπουμε πως αν και η μέθοδος του γιατρού Θεοδώρου δείχνει να λειτουργεί, τελικά δεν καταφέρνουν να μιλήσουν με τον Κωνσταντίνο ο οποίος επιστρέφει στην αρχική του κωματώδη κατάσταση. Ο Παπαδόπουλος προσπαθεί να κάνει την Όλγα να ξεχαστεί από τον εγκλεισμό και η σχέση του Νίκου με την Αλίκη προχωράει σε άλλο επίπεδο. Η Ηλέκτρα, φορτισμένη από το περιστατικό, καταλήγει να μιλήσει στον Σωκράτη εφ’ όλης της ύλης την ίδια στιγμή που ο Φώτης μαθαίνει κάτι που φέρνει τα πάνω κάτω στην αστυνομική έρευνα.

Επιπλέον δέχεται μια πληροφορία που ταράζει τα νερά στην υπόθεση της Άννας. Τρία χρόνια πριν, ο χωρισμός της Ειρήνης από τον Λάμπρο προκαλεί εντάσεις ανάμεσα σε αυτήν και την Άννα. Ο Κωνσταντίνος αποφασίζει να αποκαλύψει στην Μάγδα την αλήθεια για τη σχέση του με την Άννα ενώ η Μάγδα σταματάει την Αντιγόνη από το να εγκαταλείψει την εταιρία.

”Έρωτας Μετά” 5/11: Το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου

”Έρωτας Μετά”: Οι εξελίξεις του χθεσινού επεισοδίου 4/11

Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς είδαμε πως μετά την φαινομενικά τυχαία, συνάντηση τους, η Ηλέκτρα κι ο Σωκράτης συζητούν, χωρίς, πάντως,  η Ηλέκτρα να γνωρίζει την αληθινή του ταυτότητα. Την ίδια στιγμή η Νόρα επισκέπτεται τον Δημήτρη στην Ιτιά προσπαθώντας να μάθει όσο περισσότερα μπορεί για την Άννα ενώ ο γιατρός Θεοδώρου έχει ευχάριστα νέα για την κατάσταση της υγείας του Κωνσταντίνου. Στο παρελθόν, η Ηλέκτρα ανακαλύπτει ένα σκουλαρίκι στο σπίτι της Ιτιάς και ο Κωνσταντίνος προσπαθεί να διορθώσει την κατάσταση. Η Αντιγόνη βγαίνει για δείπνο  με τον Περικλή επιχειρώντας  να εξακριβώσει τα πραγματικά του συναισθήματα. Η συνάντηση, τέλος, του Κωνσταντίνου και της Άννας θα τους φέρει ξανά αντιμέτωπους με τα πραγματικά τους συναισθήματα.

”Έρωτας Μετά”: Οι εξελίξεις του χθεσινού επεισοδίου 4/11

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις