Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Άγριες μέλισσες: «Μου είχαν προτείνει τον ρόλο της Ασημίνας»
«Μου είχαν προτείνει τον ρόλο της Ασημίνας στις Άγριες Μέλισσες» - Η ηθοποιός που προδίδει το μυστικό

Άγριες μέλισσες: «Μου είχαν προτείνει τον ρόλο της Ασημίνας»

Άγριες μέλισσες: Στην κάμερα της εκπομπής «Φωλιά των Κου Κου» μίλησε η γνωστή ηθοποιός στην οποία προτάθηκε ο ρόλος της Ασημίνας στην τηλεοπτική σειρά Άγριεσ Μέλισσες.

Άγριες μέλισσες: Για την πρόταση που δέχθηκε προκειμένου να βρίσκεται στην τηλεοπτική σειρά «Άγριες Μέλισσες» πρόδωσε μια πολύ όμορφη ηθοποιός που πρωταγωνιστεί σε σειρά που ανταγωνίζεται την πρώτη. Ο λόγος για την ηθοποιό Λένα Δροσάκη, η οποία το 2015, μετά από 4 δύσκολα χρόνια στο χώρο, της απονεμήθηκε το βραβείο Μελίνα Μερκούρη. Η ίδια έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της πως τότε είχε σκεφτεί να τα παρατήσει, αφού δεν είχε ούτε να φάει. Ωστόσο το θεατρικό βραβείο ήταν ίσως μια απόδειξη ότι καλώς επέλεξε αυτή την πορεία στη ζωή της. Για το λόγο αυτό κατάφερε κι αναδείχθηκε και τώρα πρωταγωνιστεί στη νέα τηλεοπτική σειρά του Alpha, «Έρωτας μετά».

H Δροσάκη μίλησε στην κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου και στον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο σχετικά με την πρόταση που της έγινε από τα μέλη της παραγωγής του σήριαλ του Ant1. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Η συνεργασία στις Άγριες Μέλισσες δεν έγινε γιατί είχα άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις, την περιοδεία με το Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας που συνεχίζεται και τώρα στο θέατρο Βεάκη. Θα έκανα τον ρόλο της Ασημίνας, τον οποίο τώρα κάνει μια πάρα πολύ καλή ηθοποιός και μάλλον έτσι ήταν να γίνουν τα πράγματα».

Άγριες μέλισσες: Η σχέση της Λένας Δροσάκη με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη

Ανάμεσα σε όλα τα υπόλοιπα, η όμορφη ηθοποιός αναφέρθηκε και στον αγαπημένο της, Αλέξανδρο Μπουρδούμη. Ο ίδιος επιβεβαίωσε τη σχέση τους σε πρόσφατη συνέντευξή του. «Με τον Αλέξανδρο, όχι, δεν γνωριστήκαμε στο Σόι. Δεν έπαιζε στο επεισόδιο που έπαιζα εγώ». Όταν, δε, ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος ανέφερε πως ο γνωστός πρωταγωνιστής δεν συνηθίζει να αναφέρεται στην προσωπική του ζωή μα στην περίπτωση της Λένας Δροσάκη έκανε εξαίρεση, σαν μια πιο σοβαρή στιγμή στη ζωή του, η ηθοποιός σημείσε με γλυκά αμήχανο χαμόγελο. «Ναι ε; Για να το λες εσύ, που τον ξέρεις και καλύτερα, κάτι θα ξέρεις…».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις