Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σπυροπούλου Παπανώτας: Ειρωνικό σχόλιο για την Κωνσταντίνα – «Δεν αντικατέστησε ποτέ την Τσιμτσιλή»
LIFESTYLE

Σπυροπούλου Παπανώτας: Ειρωνικό σχόλιο για την Κωνσταντίνα – «Δεν αντικατέστησε ποτέ την Τσιμτσιλή»

Σπυροπούλου Παπανώτας: Με ειρωνική διάθεση σχολίασε ο παρουσιαστής, Δημήτρης Παπανώτας, ατάκα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στον Νίκο Μουτσινά.

Σπυροπούλου Παπανώτας: Δεν αφήνει να πέσει κάτω τίποτα ο συμπαρουσιαστής του Γιώργου Λιάγκα στη μεσημεριανή ζώνη του ΣΚΑΪ. «Κάποτε οι παρουσιάστριες έμεναν έγκυες. Θυμάμαι μια φορά που είχε μείνει η Σταματίνα, είχα πάει εγώ να την αντικαταστήσω», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον Νίκο Μουτσινά. Κάποιοι που γνωρίζουν καλά, όμως, έχουν άλλη άποψη.

Όταν προβλήθηκε το συγκεκριμένο απόσπασμα στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα, ο Δημήτρης Παπανώτας αναρωτήθηκε στον αέρα: «»Έχει παραισθήσεις; Δεν αντικατέστησε ποτέ τη Σταματίνα. Μια φορά καλεσμένη την είχαμε όταν έλειπε η Σταματίνα. Μήπως νόμιζε ότι την αντικατέστησε τελικά»; Η Ελένη Τσολάκη πρόσθεσε: «Η παρουσιάστρια έλειπε 20 μέρες και η Κωνσταντίνα ήρθε μία». «Από την καριέρα μας τι βλέπεις; Χρειαζόμασταν βοήθεια από την Κωνσταντίνα; Να έρθει να την βοηθήσουμε να το δεχτώ», είπε κλείνοντας το θέμα ο Δημήτρης Παπανώτας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις