Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

07

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / Πειρατεία – Τόγκο: Ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή ο 20χρονος Δημήτρης
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πειρατεία – Τόγκο: Ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή ο 20χρονος Δημήτρης

Πειρατεία – Τόγκο: «Θα δώσουμε όσα ζητήσουν, για να πάρουμε το παιδί μας πίσω», τονίζει ο πατέρας του δόκιμου που έπεσε θύμα απαγωγής.

Πειρατεία – Τόγκο: Διαστάσεις θρίλερ παίρνει η απαγωγή του 20χρονου Έλληνα ναυτικού, που απήχθη μαζί με άλλα τέσσερα μέλη του πληρώματος του ελληνικού τάνκερ τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, πλέοντας στα ανοιχτά του Τόγκο. Ο πατέρας του Δημήτρη Γκιάτη από το Μεσολόγγι, μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και Alpha αποκάλυψε πως ο γιος του έχει πρόβλημα υγείας και ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή.

«Αντιμετωπίζει ένα προβληματάκι υγείας. Το έχει χρόνια από μικρό παιδί. Παίρνει τρία χαπάκια, και αυτά πρέπει καθημερινά. Μαζί του… που να τα έχει… Όπως βγήκε από την καμπίνα να δει τι γίνεται, του ριχτήκανε. Από εκεί συνέχισε πόλεμος. Αν ήταν στο καράβι δεν θα είχαμε πρόβλημα. Τα παιδιά τα πήρανε. Αυτό είναι όλο το πρόβλημα. Πήραν τα παιδιά από το καράβι και δεν ξέρουμε πού τα πάνε, αν είναι καλά στην υγεία τους και όλα αυτά» υπογράμμισε, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Πειρατεία – Τόγκο: Ώρες αγωνίας για την οικογένεια

Όλη η οικογένεια του άτυχου νέου περνά ώρες αγωνίας, μην γνωρίζοντας που βρίσκονται και σε ποια κατάσταση οι απαχθέντες. «Πώς μπήκαν μέσα τη στιγμή που υπάρχουν φύλακες και χτύπησαν λέει τους πρώτους και πήραν τα παιδιά; Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό. Μα έχει φύλακες μέσα. Πώς μπήκαν μέσα 2 η ώρα τη νύχτα και πήραν τα παιδιά; Δωμάτιο σε δωμάτιο» είπε χθες, Δευτέρα, ο πατέρας του όμηρου ναυτικού, μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Συνεχίζοντας για το πώς συνέβη το «ρεσάλτο» των πειρατών στο «Elka Aristotle», ο πατέρας του 20χρονου ανέφερε: «Αυτοί ριχτήκανε στο πλοίο με σκάλες και βεντούζες. Ανεβήκανε πάνω, χτύπησε η σειρήνα τη νύχτα. 02.:00 π.μ. ήταν εκεί. Βγήκανε τα παιδιά από το δωμάτιο για να δουν τι συμβαίνει και τους αρπάξανε. Ακολούθησαν συμπλοκές με τα όπλα, χτυπήσανε έναν φρουρό στο πόδι και τελείωσε. Πάει το παιδί. Χάθηκε». «Θα δώσουμε όσα ζητήσουν, για να πάρουμε το παιδί μας πίσω» είπε ακόμη, με έκδηλη την αγωνία, μιλώντας στον Alpha.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις