Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 22: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα (4/11)
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 22: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα (4/11)

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 22: Η επίθεση της Μυρσίνης στην Ασημίνα, θα οδηγήσει στην οριστική ρήξη των σχέσεων του Νικηφόρου με τη μητέρα του.

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 22: Η νέα δραματική σειρά εποχής “Άγριες Μέλισσες” συνεχίζει να καθηλώνει τους τηλεθεατές, οι οποίοι την τιμούν κάθε βδομάδα από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 22:45 στον ANT1. Σήμερα, η Ελένη προσπαθεί να διώξει τον Λάμπρο μακριά της αλλά μάταια. Ο Κυπραίος συνειδητοποιεί πλέον ότι είναι αντίζηλοι και βάζει μπροστά ένα σχέδιο για να τον ξεφορτωθεί. Ο Δούκας με σύμμαχο τον Τόλλια, καταφέρνει να επηρεάσει τους συγχωριανούς του εναντίον της Ελένης και η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη.

Η επίθεση της Μυρσίνης στην Ασημίνα, θα οδηγήσει στην οριστική ρήξη των σχέσεων του Νικηφόρου με τη μητέρα του. Η Μυρσίνη συντετριμμένη, πέφτει στο κρεβάτι, μη μπορώντας να δεχτεί ότι «χάνει» έναν ακόμα γιο. Η Ασημίνα μετά από αυτό αποκαλύπτει στις αδερφές της τους φόβους της για τον επικείμενο γάμο με το Νικηφόρο και τις σκέψεις της να τον ακυρώσει. Η Ελένη την πιέζει να πάρει μια απόφαση, όταν μια ομάδα χωρικών φτάνει στο κατώφλι τους, με άγριες διαθέσεις.

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 23: Τι θα δούμε την Τρίτη 5/11

Ο εκφοβισμός που δέχεται η Ελένη απ’ τα τσιράκια του Δούκα για να πουλήσει τα χωράφια της, είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι και η Ασημίνα ανακοινώνει στον Νικηφόρο πως διαλύει τους αρραβώνες. Θα καταφέρει ο Νικηφόρος να της αλλάξει γνώμη; Παράλληλα το σχέδιο του Κυπραίου φαίνεται να παίρνει το δρόμο του μ’ επιτυχία καθώς ο κίνδυνος να παύσουν τον Λάμπρο από δάσκαλο είναι ορατός.

Ο Κωνσταντής συνεχίζει να πολιορκεί ερωτικά τη Βιολέτα με τελικό του στόχο, όμως, να την εκδικηθεί. Την ίδια ώρα ο Νέστορας συγκρούεται με τον Δούκα για το θέμα της Ελένης, ενώ η Μυρσίνη χρησιμοποιεί το τελευταίο της όπλο για να πείσει τον Νικηφόρο να επιστρέψει σπίτι και να ξεχάσει την Ασημίνα. Ο Λάμπρος καταρρακωμένος απ’ τις απανωτές δυσκολίες που περνάει, παίρνει στα χέρια του το όπλο του πατέρα του, με σκοτεινές προθέσεις. Την ίδια στιγμή μια τυχαία συνάντηση της Ελένης και του Κυπραίου θα βάλει τη σχέση τους σε νέα βάση…

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 24: Τι θα δούμε την Τετάρτη 6/11

Η τυχαία συνάντηση Ελένης και Κυπραίου μοιάζει σαν να φωτίζει την ψυχή και την καρδιά της Ελένης μετά από καιρό μέσα στις τόσες δύσκολες στιγμές που περνάει. Θα αφεθεί στον έρωτα του Κυπραίου ή θα τον απορρίψει; Η Ασημίνα προσπαθεί να διαχειριστεί τις ενοχές της μετά τον χωρισμό της με τον Νικηφόρο, ο οποίος έχοντας χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του, αποκαλύπτει στον Λάμπρο πως η Ασημίνα διέλυσε τους αρραβώνες τους κι αυτός του προσφέρει καταφύγιο στο σπίτι του.

Εντωμεταξύ ο Προύσαλης προσπαθεί ακόμα να αποκαλύψει με τη βοήθεια της μητέρας του, τον κλέφτη των βιβλίων του Προκόπη και οι υποψίες πέφτουν πάνω στον Κυπραίο. Η Πηνελόπη παραδίδει ένα γράμμα της Μυρσίνης στον Νικηφόρο που όταν το διαβάζει τον περιμένει μια ακόμη άσχημη έκπληξη. Κι ενώ η Ελένη προσφέρει τα χωράφια της προίκα στην Ασημίνα για να τα κάνει ότι θέλει, μια συνάντηση ανάμεσα στον Δούκα και τον Νικηφόρο θα αποβεί μοιραία. Ένα κομμάτι από το παρελθόν φωτίζεται και μαζί του τα μυστικά που κρατούσαν καλά κρυμμένα μέσα τους, για χρόνια, ο Μιλτιάδης και ο Δούκας…

Άγριες Μέλισσες: Το ανεπίτρεπτο γεγονός που θα αλλάξει πολλά

Η Ελένη Καρακάση ήταν καλεσμένη στο Πρωινό, στο ξεκίνημα της εβδομάδας και η Φαίη Σκορδά είχε να ρωτήσει πολλά για τις Άγριες Μέλισσες. Η ηθοποιός δεν θέλησε να αποκαλύψει πολλά, ωστόσο, περιέγραψε μια συγκλονιστική εξέλιξη η οποία θα αλλάξει κάποια δεδομένα στο Διαφάνι. «Η Βιολέττα (Θεοφανία Παπαθωμά), όντως, θα περάσει δύσκολα. Ο Κωνσταντής (Γιάννης Κουκουράκης) τής κάνει κάτι ανεπίτρεπτο. Θα εκτεθεί πολύ για τα δεδομένα της εποχής, είναι κάτι πολύ άσχημο, αλλά δεν είναι τραγικό. Αυτό θα την βοηθήσει και παρακάτω να πάει να γίνει… να δεθεί με το χωριό… θα βοηθήσουν πολλοί άνθρωποι», ανέφερε η Ελένη Καρακάση.

Άγριες Μέλισσες: Το άγριο σκηνικό είχε αναφέρει και η ίδια η Βιολέτα

Η Θεοφανία Παπαθωμά η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά του Ant1 «Άγριες Μέλισσες» μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και αναφέρθηκε στον ρόλο της ως «Βιολέτα Μαυρουδή». «Στις Άγριες Μέλισσες η αλήθεια είναι πως δεν μπορούσα να πω όχι. Δε νομίζω ότι υπάρχει ηθοποιός που θα έλεγε όχι στις Άγριες Μέλισσες. Μου άρεσε από τη στιγμή που μου το αφηγήθηκαν. Μετά διάβασα το σενάριο και ενθουσιάστηκα. Απείχα όλο αυτόν τον καιρό γιατί μεγάλωνα τα παιδάκια μου».

Αναφερόμενη στη σχέση της «Βιολέτας» με τον «Κωνσταντή» ανέφερε: «Η Βιολέττα είναι τύπισσα, είναι δυναμική, δίκαιη, ηθική, έχει τσαμπουκά, είναι μάγκισα, είναι καθαρός άνθρωπος, είναι αληθινή πολύ. Είναι πρότυπο γυναίκας και ανθρώπου. Ο κάθε χαρακτήρας κρύβει πολλά, σιγά σιγά θα αποκαλυφθούν. Η σχέση της Βιολέττας με τον Κωνσταντή θα σταματήσει μετά από ένα πολύ σκληρό επεισόδιο. Δεν έχει γυριστεί ακόμα».

Άγριες Μέλισσες: Ο Τάσος Χαλκιάς μπαίνει στη σειρά

Οι εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες» αναμένονται καταιγιστικές στα επόμενα επεισόδια. Αλλά πρόκειται να λυθούν και διάφορες απορίες, ενώ μυστικά θα έρθουν στο φως.Μία από τις απαντήσεις που θα δοθούν είναι και ο λόγος που ανάμεσα στα αδέλφια Σεβαστού υπάρχει τόσο μίσος. Και την απάντηση αναμένεται να δώσει ο ίδιος ο πατέρας τους, τον οποίο στη σειρά πρόκειται να ενσαρκώσει ο Τάσος Χαλκιάς.

Ο γνωστός ηθοποιός είναι ένα από τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν στις «Άγριες Μέλισσες» και πρόκειται με τον τρόπο τους να εξελίξουν την πλοκή. Ο Τάσος Χαλκιάς θα υποδυθεί τον πατέρα του Δούκα και του Μιλτιάδη Σεβαστού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις