Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ελάφι μπαίνει σε κομμωτήριο: Η εντυπωσιακή είσοδος μέσα από τη τζαμαρία
PLUS

Ελάφι μπαίνει σε κομμωτήριο: Η εντυπωσιακή είσοδος μέσα από τη τζαμαρία

Ελάφι μπαίνει σε κομμωτήριο: Το απρόοπτο περιστατικό που έγινε viral, όπου το ζώο σκορπά τον πανικό στους πελάτες ενός κομμωτηρίου στη Νέα Υόρκη.

Ελάφι μπαίνει σε κομμωτήριο: Ένα συνηθισμένο Σάββατο χαλάρωσης και καλλωπισμού στο κομμωτήριο μετατράπηκε σε μεγάλη περιπέτεια για κάποιους πελάτες στη Νέα Υόρκη, όταν ένα ελάφι έσπασε τη τζαμαρία και εισέβαλε στον χώρο! Σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και γίνεται viral, φαίνεται μία κομμώτρια να περιποιείται έναν πελάτη, ενώ μία γυναίκα περιμένει τη σειρά της στον καναπέ. Ένα ελάφι σπάει ξαφνικά τη τζαμαρία ακριβώς πάνω από τον καναπέ και αρχίζει να τρέχει πανικόβλητο μέσα στο κατάστημα.

Ωστόσο, η αναστάτωση δεν κράτησε για πολύ, αφού δευτερόλεπτα μετά, το ζώο βγήκε έξω από μόνο του. Η κομμώτρια ακούγεται να φωνάζει «Θεέ μου, Θεέ μου, Θεέ μου». Ενώ αφού το ελάφι έχει φύγει, ξεσπάει σε κλάματα. Η πελάτισσα που καθόταν στον καναπέ μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο, ενώ λίγο αργότερα έφτασαν οι Αρχές στο σημείο. Η κομμώτρια έτρεμε από την ταραχή της, ενώ και ο πελάτης που κούρευε πριν εισβάλει το ελάφι την αγκάλιασε για αν την ηρεμήσει. Δείτε παρακάτω όλο το βίντεο, όπως αναρτήθηκε στο Facebook.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις