Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ζενεβιέβ παιδιά: Η Μαζαρί μιλάει για το σίδερο και οι ατάκες της είναι απλά επικές
LIFESTYLE

Ζενεβιέβ παιδιά: Η Μαζαρί μιλάει για το σίδερο και οι ατάκες της είναι απλά επικές

Ζενεβιέβ παιδιά: Στην εκπομπή Στη φωλιά των Κου Κου ήταν καλεσμένη η Ζενεβιέβ Μαζαρί η οποία παραδέχτηκε ότι δεν γουστάρει και πολύ τις τηλεοπτικές εμφανίσεις.

Ζενεβιέβ παιδιά: Για τις δουλειές του σπιτιού ρωτήθηκε από την Κατερίνα Καραβάτου η Ζενεβιέβ Μαζαρί και εκείνη απάντησε, όπως περιμένουν, οι περισσότεροι φανς της. Η Ζενεβιέβ Μαζαρί ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε εάν σιδερώνει. «Εμείς δεν έχουμε σίδερο στο σπίτι, εγώ δεν σιδερώνω. Δεν μπορώ το σίδερο, νομίζω είναι ότι χειρότερο! Να, φαίνεται ότι είμαι λίγο τσαλακωμένη. Του Βασίλη τα ρούχα πηγαίνουν καθαριστήριο. Των παιδιών μου δεν μπαίνω στη διαδικασία για να γυρίσουν μες στη βρωμιά να κάτσω να τα πάω και σιδερωμένα στο σχολείο!», είπε η art director του GNTM 2.

Η Κατερίνα Καραβάτου την ρώτησε εάν εξαιρούνται τα εσώρουχα από αυτό και η Ζενεβιέβ Μαζαρί απάντησε: «Τα εσώρουχα; Πλυντήριο; Παιδιά, στους 30 βαθμούς έχουν πεθάνει τα πάντα! Μην τρελαθούμε! Δεν θεωρώ ότι πρέπει να σιδερώνω. Και η τσαλάκα τι πειράζει; Δεν δουλεύω στο δημόσιο να πεις ότι πρέπει κάποιος να με δει ατσαλάκωτη. Δεν είμαι βουλευτής».

Ζενεβιέβ: Τι είπε για το GNTM

«Νιώθω πολύ ευγνώμων. Μόνο αυτό. Γιατί δεν μου αρέσει να βλέπω τη μούρη μου στην τηλεόραση». Σε ό,τι αφορά την Ελευθερία Καρναβά για την οποία έχει γίνει πολύς ντόρος στο ριάλιτι μοντέλων καθώς οι μισές κοπέλες την κοροϊδεύουν και δεν τη θέλουν και οι άλλες μισές την υπερασπίζονται θέλοντας να την προστατεύσουν, η Ζενεβιέβε σχολίασε: «Εμένα μου αρέσει πολύ όλο αυτό που έχει η Ελευθερία… Από την πρώτη στιγμή μου έκανε εντύπωση γιατί θα ρωτήσει σαν παιδάκι και θα ξαναρωτήσει την πιο «κουλή» ερώτηση και πάντα με χιούμορ… Είναι πάρα πολύ ευχάριστος άνθρωπος… είναι λίγο εξωγήινη». Όσο για τη Μαρία την αγρότισσα, σχολίασε: «Είναι και αυτή εξωγήινη αλλά είναι πιο ντόμπρα».

Όμως δεν παρέλειψε να πει πως φέτος τα κορίτσια δουλεύουν για όλα τα δύσκολα concepts που έχουν οι δοκιμασίες. Τέλος, για την Κάτια η οποία έχει χτίσει ένα όχι και τόσο καλό προφίλ προς τα έξω, η Ζενεβιέβ σχολίασε ότι παιδιά της είναι μόνο η Ροζαλία και Μίσα και πως μόνο για εκείνα μπορεί να απολογηθεί για τη συμπεριφορά τους και για κανέναν άλλον. Δείτε τι άλλο αποκάλυψε η Ζενεβιέβ στο παρακάτω βίντεο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις