Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / The Voice 2019: Η Ειρήνη που “τρέλανε” τους κριτές και η ενόχληση του Ρουβά
LIFESTYLE

The Voice 2019: Η Ειρήνη που “τρέλανε” τους κριτές και η ενόχληση του Ρουβά

The Voice 2019: Με την ερμηνεία της, η Ειρήνη Αδαμοπούλου έκανε τις τρεις από τις τέσσερις καρέκλες να γυρίσουν και να την διεκδικήσουν.

The Voice 2019:  Στη σκηνή του The Voice βρέθηκε η Ειρήνη Αδαμοπούλου με στόχο να καταφέρει να κερδίσει τους coaches και να περάσει στην επόμενη φάση. Η 22χρονη απόφοιτη του τμήματος περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου, όπως πρόδωσε στο εισαγωγικό της απόσπασμα, από μικρή πήγαινε στον καθρέφτη και έκανε πως είναι μεγάλη τραγουδίστρια. «Γενικά φοβάμαι την σκηνή, ντρέπομαι, ντρέπομαι πολύ τον κόσμο που με κοιτάει, φοβάμαι μην κάνω κάποιο λάθος και αγχώνομαι» σημείωσε. Επίσης, η Ειρήνη Αδαμοπούλου ανέφερε πως αγαπάει ιδιαίτερα την σάλσα ενώ αποκάλυψε πως η μητέρα της προέτρεψε την προσπάθεια της στο The Voice.

Με την ερμηνεία της, η Ειρήνη Αδαμοπούλου έκανε τις τρεις από τις τέσσερις καρέκλες να γυρίσουν και να την διεκδικήσουν. Αυτές ήταν της Έλενας Παπαρίζου, του Σάκη Ρουβά και της Ελεονώρας Ζουγανέλη. «Θέλω να σου κάνω την ζωή εύκολη. Έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε δύο γυναίκες και έναν άντρα. Αν διαλέξεις μια από τις δυο κυρίες θα λένε, γιατί την μία και όχι την άλλη. Αν έρθεις μαζί μου δεν θα έχει κανείς παράπονο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σάκης Ρουβάς προς την όμορφη 22χρονη. Ο Πάνος Μουζουράκης, όμως, που δεν γύρισε δεν δίστασε να εκφράσει με το μοναδικό του στυλ τις περιβαλλοντικές του ανησυχίες!

The Voice 2019: Η ερμηνεία της Ειρήνης
The Voice 2019: Τα… πήρε ο Ρουβάς

Ενοχλημένος με μία διαγωνιζόμενη του The Voice ήταν ο Σάκης Ρουβάς στο τελευταίο επεισόδιο. Ο γνωστής τραγουδιστής και κριτής στο talent show, είχε γυρίσει την καρέκλα του, μαζί με τον Πάνο Μουζουράκη, διεκδικώντας μία διαγωνιζόμενη. Αυτή ωστόσο δεν ήξερε ποιον να διαλέξει και η διαδικασία κρατούσε αρκετή ώρα. Αυτό φαίνεται πως ενόχλησε τον Ρουβά, που με σοβαρό ύφος της είπε πως έχει δύο επιλογές. Ή να διαλέξει αμέσως, ή να πάει πίσω στα παρασκήνια και να αποχωρήσει.

«Εγώ λέω να αντιστρέψουμε τους όρους Πάνο, γιατί αυτό έχει τραβήξει πολύ. Λοιπόν άκου να δεις Μαρία, είναι απλά τα πράγματα μπορείς να επιστρέψεις πίσω στα παρασκήνια και να πας σπίτι ή να έρθεις σε μια από τις δυο ομάδες», της είπε. Η διαγωνιζόμενη αρχικά «πάγωσε» και στη συνέχεια προσπάθησε να χαλαρώσει την κατάσταση, αλλά εξακολουθούσε να μην επιλέγει, συνεχίζοντας την κουβέντα με τους κριτές. Τελικά κατέληξε και πήγε στην ομάδα του Ρουβά, βάζοντας τέλος στην αγωνία.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις