Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 2 Spoiler: Ποια παλιά παίκτρια του ριάλιτι επιστρέφει
LIFESTYLE

GNTM 2 Spoiler: Ποια παλιά παίκτρια του ριάλιτι επιστρέφει

GNTM 2 Spoiler: Μεγάλες εξελίξεις αναμένονται να έρθουν την επόμενη εβδομάδα στο GNTM 2 που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις του κοινού.

GNTM 2 Spoiler: Στο τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι μόδας τα κορίτσια έπρεπε να μεταμορφωθούν σε «bratis girls» και να παρουσιάσουν τη νέα του συλλογή, ενώ στη συνέχεια κλήθηκαν να παρουσιάσουν τα ρούχα μιας συλλογής, αποκλειστικά σχεδιασμένης για το GNTM 2. Η κοπέλα που δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της δοκιμασίας, ήταν η Σουζάνα Κουόλ, που αποχώρησε από το σπίτι. Σύμφωνα με τα τελευταία spoilers που έχουν διαρρεύσει, οι τηλεθεατές θα δουν στο παιχνίδι ξανά τη Σουζάνα πολύ σύντομα, αφού θα επιστρέψει στο επεισόδιο της Δευτέρας, στη θέση της Μαρτίνας μετά από την περιπέτεια που είχε με την υγεία της.

Ωστόσο, η παραμονή της στο GNTM θα είναι πολύ μικρή, αφού θα αποχωρήσει την επόμενη ημέρα. Όπως ανέφερε η Κλεοπάτρα Πατλάκη στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» μετά από την τελική 9αδα, θα επιστρέψουν στο ριάλιτι μόδας τρεις κοπέλες, ανάμεσα στις οποίες θα είναι η Σουζάνα. Η Σουζάνα Κουόλ μπορεί να αποχώρησε από το ριάλιτι μόδας, όμως θα επιστρέψει πολύ σύντομα σε αυτό, χωρίς ωστόσο η παραμονή της να είναι μεγάλη.

GNTM 2 Spoiler: Η επιστροφή της παίκτριας στο ριάλιτι μόδας

GNTM 2 Spoiler: Η αποχώρηση της Μαρτίνας

Στο προηγούμενο επεισόδιο του GNTM 2 είδαμε ότι η Μαρτίνα αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι μόδας. Ο λόγος που η 23χρονη αποχώρησε από το ριάλιτι μόδας φαίνεται πως είναι επαγγελματικός, κάτι που ανάφερε και ο σύντροφός της, μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. «Η επικοινωνία που είχαμε με τη Μαρτίνα ήταν 10 λεπτά την εβδομάδα. Τα 5 λεπτά τα χρησιμοποιούσε για να μιλήσει με τους δικούς της που μένουν στην Αθήνα και τα υπόλοιπα 5 με μένα. Σε αυτά τα 5 λεπτά της εξήγησα πως υπάρχουν κάποια θεματάκια με τη δουλειά της και αυτά εγώ δε μπορώ να τα κάνω.»

Συνέχισε ο σύντροφό της λέγοντας ότι: «Δε μπορώ εγώ να επιβεβαιώσω λογαριασμούς δικούς της. Η Μαρτίνα έχει μια εισαγωγική εταιρεία που φέρνει καλοκαιρινά ρούχα. Άφησε κάποια πράγματα σε μένα να τα χειρίζομαι, αλλά έπρεπε να κάνει και κάποιες επιβεβαιώσεις τηλεφωνικά από τράπεζες του εξωτερικού. Η παραγωγή δεν το δέχτηκε αυτό με αποτέλεσμα η Μαρτίνα να χάσει και τα εμπορεύματά της και τις προκαταβολές της» είπε χαρακτηριστικά ο σύντροφος της Μαρτίνας.

GNTM 2 Spoiler: Δείτε το απόσπασμα που μίλησε ο σύντροφος της Μαρτίνας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις