Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελεονώρα Μελέτη παιδί: Η βάφτιση της κόρης της με έναν ξεχωριστό τρόπο
LIFESTYLE

Ελεονώρα Μελέτη παιδί: Η βάφτιση της κόρης της με έναν ξεχωριστό τρόπο

Ελεονώρα Μελέτη παιδί: Για την επικείμενη βάφτιση της κόρης της, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», η Ελεονώρα Μελέτη.

Ελεονώρα Μελέτη παιδί: Η γνωστή παρουσιάστρια , Ελεονώρα Μελέτη, αποκάλυψε πως αποφάσισε μαζί με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαρασούλη, να βαφτίσουν την 19 μηνών κορούλα τους στη θάλασσα. Η δημοσιογράφος της έχει ιδιαίτερη αδυναμία και συχνά ανεβάζει φωτογραφίες της στο Instagram. Η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε πως αποφάσισε μαζί με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαρασούλη, να βαφτίσουν την 19 μηνών κορούλα τους στη θάλασσα. Η δημοσιογράφος της έχει ιδιαίτερη αδυναμία και συχνά ανεβάζει φωτογραφίες της στο Instagram.

«Θέλουμε να βαφτίσουμε την Αλεξάνδρα στη θάλασσα και έτσι μάλλον θα πάμε για το καλοκαίρι. Μέσα στη θάλασσα θα την βαφτίσουμε. Πάντα το θέλαμε και οι δύο. Είμαστε άνθρωποι της θάλασσας. Δεν έχουμε ασχοληθεί καθόλου αλλά η ιδέα είναι αυτή.Θέλω να μπορεί να καταλάβει κάποια πράγματα. Να νιώσει ασφαλής. Δεν θέλω να αναστατωθεί. Πηγαίνω σε βαφτίσεις και βλέπω τα παιδάκια να κλαίνε, υποφέρω μέσα μου. Δεν παρεκκλίνω καθόλου από το ιερό και παραδοσιακό νόημα της βάφτισης», πρόσθεσε η ξανθιά παρουσιάστρια για την κορούλα της, ο οποία απ’ ό,τι φαίνεται από παλαιότερη ανάρτησή της, έχει αδυναμία στα… τακούνια.

Ελεονώρα Μελέτη παιδί: Δείτε την συνέντευξη της παρουσιάστριας

Ελεονώρα Μελέτη παιδί: Η ανάρτηση της πέρυσι, λίγο καιρό πριν γεννήσει

Σε μία από τις τελευταίες αναρτήσεις της πριν γεννήσει, η Ελεονώρα είχε γράψει στο προσωπικό της blog, believeit.gr: «Στα θετικά καταγράφω όλα εκείνα τα πρωτόγνωρα συναισθήματα που σου προκαλεί αυτή η περίοδος. Από την ασυγκράτητη συγκίνηση σε κάθε σκέψη του μωρού, το καρδιοχτύπι σε κάθε υπέροχο, την αγωνία της κάθε εξέτασης που διαδεχόταν η λύτρωση στο άκουσμα των καλών και ευχάριστων νέων. Τα λουκούλλεια χωρίς τύψεις γεύματα, αλλά και η απόλαυση που αποκτά το φαγητό, ειδικά όταν το γεύμα είναι η απτή ικανοποίηση μίας εμμονικής λιγούρας.»

Επίσης γράφει: «Ευτυχώς πέρα από τη μανία μου για μεξικάνικο φαγητό, ρεβίθια και αγκινάρες, δεν θυμάμαι να βασανίστηκα πολύ από γαστρονομικές φαντασιώσεις. Πέρασα όμως ατελείωτες ώρες, σχεδόν σαν εθισμένη, μπροστά στο ινσταγκραμ, βλέποντας φαγητά και γλυκά, τα οποία και έστελνα inbox στον Θοδωρή, εγκλωβισμένη στην ψυχαναγκαστική μου ανάγκη να θέλω να μοιραστώ, (αφού δεν μπορώ να φάω), αυτό που βλέπω. Θετικά πρόσημα επίσης παίρνει και η ψυχολογία μου, πιο ήρεμη και πιο “γλυκιά” κάτι που με έκανε να συνειδητοποιήσω το πόσο “κόντρα” σε αυτό ήμουν όλα τα προηγούμενα χρόνια».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις