Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο σχολικό Βούλα: Εμπλοκή λεωφορείου με παιδιά – Πληροφορίες για τραυματισμούς
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο σχολικό Βούλα: Εμπλοκή λεωφορείου με παιδιά – Πληροφορίες για τραυματισμούς

Τροχαίο σχολικό Βούλα: Ατύχημα σημειώθηκε στην Βούλα με σχολικό λεωφορείο και οι πρώτες πληροφορίες να μεταφέρουν τραυματισμούς παιδιών.

Τροχαίο σχολικό Βούλα: Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην Βούλα. Ενεπλάκη σχολικό λεωφορείο με τις πρώτες πληροφορίες να μιλούν για παιδιά που έχουν τραυματιστεί. Δεν διευκρινίζεται μέχρι στιγμής αν οι τραυματισμοί είναι σοβαροί.  Μεγάλη ανησυχία και κινητοποίηση στις Αρχές έχει προκαλέσει η πληροφορία πως σημειώθηκε ένα τροχαίο ατύχημα στην Βούλα. Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο πως στο τροχαίο έχει εμπλακεί κι ένα σχολικό λεωφορείο! Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, στην συμβολή των οδών Σπετσών και Κρίνης στην Βούλα, συγκρούστηκε ένα σχολικό λεωφορείο με ένα ΙΧ αυτοκίνητο.  Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν δέκα τραυματίες, ανάμεσα στους μαθητές που επέβαιναν στο σχολικό.

Οι πηγές αναφέρουν πως πέντε παιδιά μεταφέρονται αυτή την ώρα στο «Παίδων Αγία Σοφία» με ασθενοφόρα, ωστόσο τα τραύματά τους δεν είναι σοβαρά. Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, ενδέχεται να μεταφερθούν στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους άλλα τρία – τέσσερα παιδιά, τα οποία επίσης έχουν τραυματιστεί πολύ ελαφρά. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για τις συνθήκες γύρω από το τροχαίο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις