Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Αλίκη Βουγιουκλάκη φωτογραφίες: Το σπάνιο κλικ πάνω από το χειρουργικό κρεβάτι
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αλίκη Βουγιουκλάκη φωτογραφίες: Το σπάνιο κλικ πάνω από το χειρουργικό κρεβάτι

Αλίκη Βουγιουκλάκη φωτογραφίες: Η σπάνια κι αδημοσίευτη φωτογραφία της αξέχαστης ηθοποιού από το γιο της, Γιάννη Παπαμιχαήλ.

Αλίκη Βουγιουκλάκη φωτογραφίες: Έχουν περάσει 23 χρόνια από το φευγιό της, ο οποίος βύθισε στη στεναχώρια όλους τους Έλληνες. Ο μύθος της, όμως, δεν παύει να ζει και να μεγαλώνει έκτοτε. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη αποτελεί παράδειγμα καλλιτέχνη, ο οποίος κατάφερε και μεγάλωσε πολλές γενιές. Και, φυσικά, εξακολουθεί να μεγαλώνει γενιές ακόμα και μετά το θάνατό της. Το πιο γλυκό κι όμορφο πρόσωπο που πέρασε από τον ελληνικό κινηματογράφο. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη αναδείχθηκε, μέσα από την καριέρα της στο θέατρο και στον κινηματογράφο, ως η «εθνική σταρ». Και μάλλον ορθώς της είχε αποδοθεί αυτός ο χαρακτηρισμός. Η ιστορία τη δικαίωσε.

Μία φωτογραφία από το πολύ προσωπικό οικογενειακό άλμπουμ της Αλίκης Βουγιουκλάκη έφερε στο φως ο γιος της, Γιάννης Παπαμιχαήλ.  Ο ίδιος θέλοντας να αποτίσει φόρο τιμής στην αξέχαστη μητέρα του, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία. Δεν την έχει δει ποτέ ξανά κανείς, παρά μόνον οι πολύ δικοί της άνθρωποι. Στη φωτογραφία η Αλίκη απεικονίζεται σε χειρουργικό κρεβάτι, χωρίς της αισθήσεις της. Όπως εξήγησε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στη λεζάντα της συγκλονιστικής φωτογραφίας:  «Μια φωτογραφία πραγματικό ντοκουμέντο από μια σπουδαία καλλιτέχνη που υπήρξε για μένα και μια σπουδαία Μάνα… Η μητέρα μου στις 4 Ιουνίου του 1969 ημέρα της γέννησης μου, στο χειρουργείο λίγο πριν την επέμβαση καισαρικής τομής». Φυσικά η συγκεκριμένη ανάρτηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram κέρδισε εκατοντάδες likes μέσα σε λίγα λεπτά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις