Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κυριάκος Μητσοτάκης ντύσιμο: Τα “χρυσά” χέρια πίσω από το στυλ του πρωθυπουργού
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυριάκος Μητσοτάκης ντύσιμο: Τα “χρυσά” χέρια πίσω από το στυλ του πρωθυπουργού

Κυριάκος Μητσοτάκης ντύσιμο: Ο σχεδιαστής Γιώργος Παπαδόγαμβρος επιμελείται τις εμφανίσεις του πρωθυπουργού και πολλών άλλων διάσημων ανδρών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Κυριάκος Μητσοτάκης ντύσιμο: Όχι μόνο οι πολιτικοί, αλλά και όλα τα δημόσια πρόσωπα, δίνουν τεράστια βάση στην εικόνα τους, που καλώς ή κακώς μπορεί να επηρεάσει γνώμες ολόκληρων λαών. Οι άντρες, που δεν έχουν επιλογές – παρά μόνο μπλε ή γκρίζο ανδρικό κουστούμι, πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη βαρύτητα στο ντύσιμο.  Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εδώ και μερικά χρόνια ξεχωρίζει για την άψογη εμφάνισή του και υπεύθυνος γι’ αυτό είναι ο άνθρωπος που επιμελείται τα κουστούμια του αρχηγού της Ν.Δ., ο γνωστός σχεδιαστής Γιώργος Παπαδόγαμβρος. Ο Παπαδόγαμβρος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία του μαζί με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, καθώς ετοιμάζει από το 2017 προσωπικά όλα τα κοστούμια του Κυριάκου Μητσοτάκη αναβαθμίζοντας την εμφάνισή του. Όπως λέει, φροντίζει ώστε το ντύσιμο του πρωθυπουργού να ανταποκρίνεται στην κάθε περίσταση, είτε πρόκειται για διεθνείς συναντήσεις, για εμφανίσεις στη Βουλή ή περιοδείες.

Στην πελατεία του Παπαδόγαμβρου περιλαμβάνονται μερικά από τα γνωστότερα ονόματα του επιχειρηματικού, καλλιτεχνικού και πολιτικού κόσμου, αλλά και άνθρωποι από το χώρο του αθλητισμού και του θεάματος, από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Είναι ένας image maker που επιλέγει την κατάλληλη εμφάνιση για τον καθένα ανάλογα με την προσωπικότητα, τη θέση του και την περίσταση. Το “χέρι” του, τα κάνει όλα με μεγάλη επιτυχία. Από τα κλασικά αλλά στιλάτα κοστούμια του πρωθυπουργού, στις δυναμικές και προκλητικές εμφανίσεις του Γιάννη Αντετοκούμπο ή τα κουστούμια που φοράει ο Σάκης Ρουβάς στις τηλεοπτικές εμφανίσεις του και όχι μόνο σε αυτές.

https://www.instagram.com/p/BzHzDY8oIiP/

Για έναν επιτυχημένο άνδρα, το κουστούμι δεν είναι θέμα μόδας

Όπως συχνά λέει ο Παπαδόγαμβος, «σήμερα το ντύσιμο ενός επαγγελματία δεν είναι θέμα ιδιοτροπίας ή κοκεταρίας. Για έναν επιτυχημένο άνδρα, το κουστούμι δεν είναι θέμα μόδας, ιδιοτροπίας ή κοκεταρίας, αλλά ένα σημαντικό εργαλείο, γιατί η εμφάνιση διαμορφώνει την εικόνα και την πρώτη εντύπωση. Πολλοί πελάτες μου με συμβουλεύονται όταν έχουν κάποια σημαντική συνάντηση ή δημόσια εμφάνιση». «Ένα καλό χειροποίητο ανδρικό κουστούμι πρέπει να ραφτεί πάνω στο σώμα του πελάτη και να έχει προσωπικότητα. Τα κουστούμια μου ξεχωρίζουν και οι πελάτες μου με συστήνουν σε άλλους. Είναι θέμα εμπιστοσύνης. Με εμπιστεύονται και ακολουθούν τις συμβουλές μου. Μετά τους ρωτάνε: Ωραίο κουστούμι, πού το έραψες και έτσι έρχονται και άλλοι».

https://www.instagram.com/p/B4AeIM7lyx3/?utm_source=ig_embed

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις