Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βάσω Λασκαράκη Instagram: Μαγειρεύοντας… μπιφτέκια στην κουζίνα της
LIFESTYLE

Βάσω Λασκαράκη Instagram: Μαγειρεύοντας… μπιφτέκια στην κουζίνα της

Βάσω Λασκαράκη Instagram: Η πρόσφατη φωτογραφία της στο Instagram, όπου μάς έδειξε την πιο εναλλακτική εκδοχή την μπιφτεκιών, με κιμά γαλοπούλας αντί για βοδινό.

Βάσω Λασκαράκη Instagram: Στην κουζίνα για τα καλά έχει μπει πλέον η Βάσω Λασκαράκη, από τότε που παντρεύτηκε τον σεφ Λευτέρη Σουλτάτο. Το τελευταίο διάστημα ανεβάζει συνεχώς στο Instagram τις μαγειρικές της περιπέτειες στο πλάι του συζύγου της. Φαίνεται πως η ηθοποιός θέλει να μαθητεύσει κοντά στον έμπειρο σύζυγό της. Πρόσφατα μάς έδειξε που έφτιαχνε την πιο εναλλακτική εκδοχή την μπιφτεκιών, με κιμά γαλοπούλας αντί για βοδινό. Ελαφριά και νόστιμα, τα μπιφτέκια γαλοπούλας είναι ιδανικά για ένα ελαφρύ αλλά χορταστικό γεύμα.  Καλό θα ήταν να συνοδευτούν μαζί με μια αρωματική και δροσερή σαλάτα. Άλλη επιλογή θα ήταν και κάποια λαχανικά σοτέ.

Να σημειωθεί πως το ζευγάρι παντρεύτηκε τη Δευτέρα του Πάσχα στην Αγία Ειρήνη στα Σπήλια Ηρακλείου. Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος παντρεύτηκαν σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Κουμπάρες ήταν η Ρίτσα Παπακαλιάτη και τη Λένια Παπακαλιάτη, σύζυγο του αδελφού του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Το ευχάριστο γεγονός αποκάλυψε και η ίδια η Βάσω Λασκαράκη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μάλιστα, τον τελευταίο δεν διστάζουν να δημοσιεύουν κι άλλα στιγμιότυπα από την κοινή τους ζωή. Πρόσφατα, με αφορμή το Halloween, έφτιαξαν πρόσωπα από κολοκύθες. Η ηθοποιός, βέβαια, καθυστέρησε λίγο παραπάνω από ό,τι ο σεφ. Στο συγκεκριμένo ποστ, λόγω Halloween, τους «χώριζε» μία κολοκύθα, με τον γνωστό σεφ να χώνει το μαχαίρι στην «καρδιά» του λαχανικού!

https://www.instagram.com/p/B4S8CiDBNyZ/

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις