Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελένη Μενεγάκη ινστα: Είχε γενέθλια και ανέβασε οικογενειακή φωτογραφία
LIFESTYLE

Ελένη Μενεγάκη ινστα: Είχε γενέθλια και ανέβασε οικογενειακή φωτογραφία

Ελένη Μενεγάκη ινστα: Οικογενειακά στο σπίτι, κοντά σε φίλους και συγγενείς, γιόρτασε τα γενέθλιά της η όμορφη παρουσιάστρια.

Ελένη Μενεγάκη ινστα: Τα γενέθλιά της γιόρτασε πριν από λίγες ημέρες, στις 29 Οκτωβρίου, η Ελένη Μενεγάκη. Επιθυμία της ήταν να είναι τα φετινά της γενέθλια ξεχωριστά. Για το λόγο αυτό η παρουσιάστρια οργάνωσε ένα μεσημεριανό Κυριακάτικο γλέντι όπου φυσικά παρόντες ήταν όλοι. Όλοι οι δικοί της άνθρωποι που την περιβάλλουν όταν οι κάμερες κλείνουν. Πέρσι, στα 49α γενέθλιά της, οι συνεργάτες της στον Alpha την συγκίνησαν με μια πολύ όμορφη έκπληξη.

Φέτος τα γιόρτασε και πάλι κοντά στους συνεργάτες της. Με ξεχωριστό τρόπο και πολλές εορταστικές τούρτες την περιέβαλλαν οι συνεργάτες της, καθώς φέτος κλείνει τα πενήντα της χρόνια. Την υποδέχτηκαν με ένα μπουκέτο από ροζ μπαλόνια και μια μεγάλη ανθοδέσμη και, αφού της ευχήθηκαν την έβαλαν σε δοκιμασίες. Η παρουσιάστρια έσβησε κεράκια σε όχι μία, όχι δύο, αλλά έξι εντυπωσιακές και πανέμορφες τούρτες.

Όλοι μαζί!

Στη συνέχεια, όμως, επέλεξε να τα γιορτάσει και για δεύτερη φορά, στο σπίτι της. Τα παιδιά της, ο αγαπημένος της, Μάκης Παντζόπουλος, η μητέρα της Ζέτα, η πεθερά της Λιλίκα Παντζοπούλου και πολύ στενοί φίλοι οι οποίοι έκαναν τη μέρα της ιδιαίτερη και ξεχωριστή. Την ώρα της τούρτας, η Ελένη ήθελε να απαθανατίσει τη στιγμή για να τη θυμάται για πάντα. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μη μοιραστεί στιγμιότυπα από αυτές τις στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους. Έτσι, ανέβασε μία φωτογραφία από το οικογενειακό γλέντι, με την ίδια να δείχνει πραγματικά ευτυχισμένη. Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις