Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Αυγούστου 2021

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Εισπράκτορας τρένου: Σάλος – Ανάγκασε επιβάτες χωρίς εισιτήριο να πηδήξουν (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Εισπράκτορας τρένου: Σάλος – Ανάγκασε επιβάτες χωρίς εισιτήριο να πηδήξουν (vid)

Εισπράκτορας τρένου: Ο Υπουργός Μεταφορών της Αιγύπτου, Κάμελ Ελ Ουαζίρ, χαρακτήρισε «απάνθρωπη» την ενέργεια του φερόμενου ως υπευθύνου ελεγκτή.

Εισπράκτορας τρένου: Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για τον εισπράκτορα που δούλευε στους αιγυπτιακούς σιδηροδρόμους. Ο νεαρός, φέρεται να ανάγκασε δύο επιβάτες να πηδήξουν από ένα εν κινήσει τρένο επειδή δεν είχαν τα χρήματα για να πληρώσουν το εισιτήριο. Ο ελεγκτής, που παραμένει προφυλακισμένος για περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, οδηγείται σε επείγουσα δίκη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, σύμφωνα με απόφαση του εισαγγελέα που ανέλαβε την υπόθεση. Όπως έγινε γνωστό, το γεγονός συνέβη την περασμένη Δευτέρα, με τη φιλονικία του εν λόγω ελεγκτή εισιτηρίων με έναν 23χρονο και έναν 25χρονο, πωλητές και οι δύο, οι οποίοι, αφού δήλωσαν ότι δεν είχαν λεφτά να πληρώσουν το εισιτήριο, φαίνεται ότι τελικά αναγκάστηκαν κατά κάποιο τρόπο από τον ελεγκτή να πηδήξουν από το τρένο το οποίο μάλιστα βρισκόταν εκείνη την ώρα εν κινήσει.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν ο ένας πωλητής να σκοτωθεί και ο άλλος να υποστεί σοβαρά τραύματα. Κατά τις πρώτες ανακρίσεις, ο φερόμενος ως υπεύθυνος για το γεγονός αυτό, υποστήριξε ότι δεν ήταν υπεύθυνος για ό,τι συνέβη. Το γεγονός καταγράφηκε από κινητά τηλέφωνα επιβατών και μεταδόθηκε από το Facebook. Ο Υπουργός Μεταφορών της Αιγύπτου, Κάμελ Ελ Ουαζίρ, χαρακτήρισε «απάνθρωπη» την ενέργεια του φερόμενου ως υπευθύνου ελεγκτή και προσέφερε χρηματικές αποζημιώσεις στις οικογένειες των θυμάτων, 100.000 και 20.000 αιγυπτιακών λιρών αντίστοιχα (1 ευρώ είναι περίπου 18 αιγ. λίρες) τονίζοντας ότι ένα μέλος της οικογένειας του πωλητή που βρήκε το θάνατο, ότι θα μπορούσε να προσληφθεί στον Οργανισμό Αιγυπτιακών Σιδηροδρόμων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις