Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Γιατρός – πορνοστάρ: Η “Αφροδίτη Αδάμη”, άλλαξε τελείως τη ζωή της
ΕΛΛΑΔΑ

Γιατρός – πορνοστάρ: Η “Αφροδίτη Αδάμη”, άλλαξε τελείως τη ζωή της

Γιατρός - πορνοστάρ: H παιδίατρος Αννα Μαρία, πριν σχεδόν τρία χρόνια, είχε γίνει πρωτοσέλιδο γιατί ενώ σπούδαζε ιατρική πρωταγωνιστούσε παράλληλα σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου με το όνομα Αφροδίτη Αδάμη.

Γιατρός – πορνοστάρ: H παιδίατρος Άννα Μαρία, πριν σχεδόν τρία χρόνια, είχε γίνει πρωτοσέλιδο γιατί ενώ σπούδαζε ιατρική πρωταγωνιστούσε παράλληλα σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου με το όνομα Αφροδίτη Αδάμη. Σήμερα, όπως η ίδια λέει, έχει αφήσει το παρελθόν στην άκρη και χαίρεται μια οικογενειακή ζωή , καθώς είναι παντρεμένη και μητέρα ενός μικρού κοριτσιού. Σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη, κάνει τη δική της αναδρομή, στέκεται στις αποφάσεις που πήρε και μιλάει για το γάμο και το αγγελούδι που απέκτησε, ενώ μίλησε για τις αισθησιακές ταινίες που πρωταγωνιστούσε. «Ήθελα να ξεφύγω από τη ρουτίνα και την πίεση. Ήταν μια αντίδραση για να ξεφύγω από όλο αυτό το δηλητήριο που είχα φάει όλα αυτά τα χρόνια. Με έπεισε η σχέση μου. Του είχα μεγάλη εμπιστοσύνη και το έκανα» είπε στην Τατιάνα Στεφανίδου.

«Δεν έζησα παιδικά χρόνια όπως όλα τα άλλα παιδάκια. Έζησα στην καταπίεση και αυτός ήταν ένας τρόπος για να τα αφήσω όλα αυτά πίσω». Η Άννα Μαρία τονίζει ότι στη βιομηχανία των ερωτικών ταινιών, την έβαλε ο πρώτος άντρας που έκανε σχέση. «Τον εμπιστεύτηκα και έτσι έγινε όλο αυτό που έγινε και συζητήθηκε». Όπως αποκαλύπτει λίγο πριν γνωρίσει τον άντρα που παντρεύτηκε έκανε τάμα στον Άγιο Διονύσιο, να της φανερώσει τον άντρα της ζωής της και να ντυθεί νύφη. «Δέκα μέρες μετά τον γνώρισα και κάναμε παιδί. Το έβγαλα Διονυσία επειδή είχα κάνει αυτό το τάμα».

Θα γίνω καλύτερη ως άνθρωπος

Το 2017, η νεαρή είχε πει πως έχει σκοπό να κλείσει την πόρτα οριστικά στη ροζ βιομηχανία. Πριν από αρκετούς μήνες γνώρισα τον άντρα της ζωής μου, τον Αλέξανδρο, που είναι από τη Σερβία και τον ερωτεύτηκα παράφορα. Τον περασμένο Νοέμβριο, παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο και είμαι πολύ ευτυχισμένη, λέει μεταξύ άλλων η 25χρονη και συνεχίζει…

«Ο άντρας αυτός με έκανε να δω τη ζωή με άλλο μάτι. Να αλλάξω ως άνθρωπος. Το μόνο που θέλω είναι να γίνω καλή σύζυγος και γιατρός και στο μέλλον να αποκτήσω μαζί του παιδιά, που θα ολοκληρώσουν την ευτυχία μας. Ασχολήθηκα με το χώρο του πορνό, το έζησα και τέλος. Όλοι κάνουμε λάθη. Ωστόσο η ζωή προχωρά και σε όλους αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία. Μέσα από αυτό το λειτούργημα, θα γίνω καλύτερη ως άνθρωπος και ως σύζυγος. Ο άντρας μου είναι σπουδαίος και ασχολείται επαγγελματικά με τις τουριστικές επιχειρήσεις. Γνωρίζει για το παρελθόν μου και με στηρίζει στα νέα μου βήματα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις