Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Φολέγανδρος εξαφάνιση: Αγωνία για την τουρίστρια – Ελικόπτερο και σκάφη του Λιμενικού στις έρευνες
ΕΛΛΑΔΑ

Φολέγανδρος εξαφάνιση: Αγωνία για την τουρίστρια – Ελικόπτερο και σκάφη του Λιμενικού στις έρευνες

Φολέγανδρος εξαφάνιση: Η 45χρονη από τη Νέα Ζηλανδία μαζί με τον σύζυγό της έφτασαν στην Φολέγανδρο με ιστιοφόρο την Παρασκευή το μεσημέρι.

Φολέγανδρος εξαφάνιση: Άκαρπες παραμένουν έως τώρα οι έρευνες για τον εντοπισμό μιας 45χρονης από τη Νέα Ζηλανδία που αγνοείται από το πρωί του Σαββάτου στη Φολέγανδρο. Η 45χρονη μετέβη με λέμβο το μεσημέρι της 1ης Νοεμβρίου στην Αγκάλη Φολέγανδρου και έκτοτε αγνοείται. Για το περιστατικό έχουν ενημερωθεί οι λιμενικές Αρχές Ίου, Φολέγανδρου, Μήλου, Νάξου και Θήρας. Για τον εντοπισμό τής 45χρονης πραγματοποιούνται έρευνες από περιπολικά σκάφη του Λιμενικού καθώς και από ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού.

Η 45χρονη βρισκόταν από την Παρασκευή το μεσημέρι στο νησί μαζί με τον σύζυγό της, όπου είχαν πάει με ιστιοφόρο. Λίγη ώρα μετά από την άφιξή τους, η τουρίστρια κατέβηκε στη Φολέγανδρο, για να ψωνίσει με ένα βοηθητικό σκάφος. Το απόγευμα τηλεφώνησε στον Βρετανό σύζυγό της, για να του πει, ότι μπαίνει ξανά στο σκάφος, για να επιστρέψει. Από εκείνη τη στιγμή, όμως, χάθηκαν τα ίχνη της. Μετά από λίγες ώρες ο Βρετανός ανησύχησε και ειδοποίησε το Λιμενικό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις