Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Νανά Καραγιάννη διαθήκη: Η μοναδική κληρονόμος αποκαλύπτεται
LIFESTYLE

Νανά Καραγιάννη διαθήκη: Η μοναδική κληρονόμος αποκαλύπτεται

Νανά Καραγιάννη διαθήκη: Η παρουσιάστρια, η οποία υπέφερε από νευρική ανορεξία και ζούσε μέσα στη φτώχεια, διατηρούσε τραπεζικό λογαριασμό ύψους χιλιάδων ευρώ αλλά και δύο σπίτια.

Νανά Καραγιάννη διαθήκη: Δύο χρόνια πέρασαν από τον χαμό της γνωστής τηλεπερσόνας, Νανάς Καραγιάννη, είδηση που έσκασε σαν «βόμβα» στην ελληνική Showbiz και μόλις πριν λίγες ημέρες ήρθε στο φως η μυστική χειρόγραφη διαθήκη της. Η Νανά Καραγιάννη έφυγε από τη ζωή το καλοκαίρι του 2017 βυθίζοντας στη θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο. Πριν από δύο ημέρες αποκαλύφθηκε από το tlife.gr πως υπήρχε τραπεζικός λογαριασμός με χιλιάδες ευρώ, και δυο σπίτια που η Νανά Καραγιάννη έχει κληροδοτήσει με τη χειρόγραφη διαθήκη της σε άγνωστο μέχρι στιγμής πρόσωπο. Το γεγονός προκαλεί μεγάλη εντύπωση καθώς, όπως είχε γίνει γνωστό από το στενό φιλικό της περιβάλλον, τα τελευταία χρόνια πριν από τον θάνατό της η Νανά Καραγιάννη αντιμετώπιζε πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Μάλιστα, επισκεπτόταν το σπίτι του ηθοποιού σχεδόν καθημερινά, όπου έπαιρνε φαγητό, το οποίο μοίραζε και σε άλλους ανθρώπους που είχαν ανάγκη.

Η μοναδική της κληρονόμος η οποία έκανε αρχικά αποδοχή της κληρονομιάς, μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Μαζί σου Σαββατοκύριακο». Πρόκειται για τη φίλη της εκλιπούσας, ονόματι Αναστασία, η οποία της στάθηκε στα τελευταία χρόνια της ζωής της. Όπως δήλωσε έμεινε άναυδη όταν δέχθηκε το τηλεφώνημα από το συμβολαιογραφικό γραφείο για την ύπαρξη διαθήκης και δήλωσε ότι μπορεί να αποδέχθηκε τα χρήματα και τα προσωπικά αντικείμενα της Νανάς, αλλά έκανε αποποίηση για τα σπίτια που κληρονόμησε από τη γιαγιά της, θεωρώντας πως ανήκουν στους γονείς της θανούσης. Αυτό που προκάλεσε εντύπωση στο κοινό ήταν όταν η παρουσιάστρια Τατιάνα Στεφανίδου αποφάσισε να αναγνώσει απόσπασμα της διαθήκης, στην οποία μεταξύ άλλων η Νανά Καραγιάννη τόνιζε πως δεν θέλει με οποιοδήποτε τρόπο κανένα από τα μέλη της οικογένειάς της να πάρουν ούτε καν τα προσωπικά της αντικείμενα, «γιατί δεν τους αξίζουν».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις